Mi a véleményetek erről a CPU -ról ebben az árban? (AMD Athlon II x4 750 20. 000 HUF -ért)
A CPU benchmark.net -en 4200 -as értéket adott. Ennyit adott a 30.000 HUF -os I3 is. Ebben az árkategóriában nem láttam jobbat, amely ilyen értéket adott volna. Azonban nem tudom mennyire támaszkodhatok a cpubenchmark.net -re.
Játékra kellene, legfőbbképpen.
köszönöm előre a válaszokat! :)
"Én inkább a Phenom 955BE-t választanám 2000Ft-al drágább de szorzótármentes"
A 750K is az...
Nagyon jó CPU annyi pénzért.Jobb választás annál a Phenomnál.Újabb,kevesebbet fogyaszt.
Köszönöm a segítségeket! :)
Uhhhm, mit jelent az az FM2 tokozás? (think)
Tehát ez újabb? Attól félek/féltem, hogy az Athlon II x4 típusnév, vagy brand már régi fejlesztés. Azt hittem ezek az AMD Fusion -ök az újabbak, stb. Tehát ez egy új architektúrájú CPU?
Még egy kérdésem lenne. A CPU benchmark.net eredményeire mennyire lehet hivatkozni? Mondjuk én a nemsok tudásommal, a nagyobb érték alapján tudom eldönteni, hogy melyik CPU a jobb :D Ezt szabad? :)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Vannak az AM3-as tokozású Athlonok.Ezek már régebbiek.Viszont jött az FM2,ami elsősorban az APU-knak készült.De jött bele homogén,azaz IGP nélküli CPU is,ezt elnevezték Athlonoknak.Jó processzor,annyi pénzért ajándék. :)
Azt az oldalt pedig nem ismerem,de egy biztos:Jó CPU annyi pénzért.
hagyjuk...
egy kézzel nem fogok neked ilyen baromságokra válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!