Milyen pc konfigot vegyek?
"Jó és akkor mondjatok hazug kis ro.adék netes taknyos bu..nak de bevallom: csak 13 éves általános iskolás vagyok."
A korod teljesen mindegy, láttam már 30 éves informatikusi végzettséggel rendelkezőktől is orbitális hülyeséget.
"de nem vagyok kezdő és az istenért mondomÍ"
Mondod, de nem bizonyítod. Figyelj én nem bántani akarlak, épp ellenkezőleg. Te sajnos abba a hibába estél, hogy belekóstoltál ebbe a "világba", ismersz egy két dolgot, de a saját tudásodat túlértékeled. Példa:
"3 kérdés? Minek kéne GDDr5-ös VGa? Merthogy az parasztvakítás. "
Egyik válaszolónak szépen kijelentetted ezt, olyan hangnembe, hogy ezt te biztosan tudod ő a hülye.
Erre itt van ez is:
"Hát mondjuk ez azért furcsa mert akkor szinte mindenhol hibásan van írva de még egy felhasználó sem vette észre! XDDDD "
Nem hogy utána néznél a dolgoknak, ilyen marhaságokat írogatsz, kicsit irritáló.
Hidd el nem akarok rosszat, csak próbálok rámutatni arra, hogy nem feltétlen más tudja rosszul. Majd ha jobban beletanulsz akkor amiben biztos vagy állj ki mellette, de addig... ezt be kell látnod, így nem érhetnek olyan kellemetlenségek, hogy egy nívósabb fórumon elhordanak minden hülyének.
"meg sztem kevés 350W (szubjektíven)"
Nincs olyan, hogy egy tápegység kevés szubjektíven, vagy kevés vagy nem és esetünkben a 350-es APN bőven elég.
de, kezdő vagy.
fogalmad sincs az alkatrászek működésről.
meg eleve, hogy valaki összerak egy gépet, írásban, akár valóságban, semmit nem jelent, nem ért attól hozzá.
aki mindenféle hibát, problémát, kérdést megold, az ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!