Milyen pc konfigot vegyek?
számítástechnikai oktatás egy kalap sz@rt nem ér, megtanulsz wordozni, meg egy program nyelvet.
és ha az van feltüntetve? mindenhova túlzást írnak, gondolnak a sok codegen szemétre.
ahhoz, hogy érts ehhez, nagyon sokat kell ezzel foglalkozni, konkrétan sok gépet kell látnod belülről, szervizelni, stb.
" hát igen mert akár hiszed akár nem a HD7770 ajánlott tápegységnek 400watt van feltüntetve!!"
A névleges teljesítmény nem mérvadó, ez már itt elcsúszott. A gyártók meg nagyon szeretnek túlozni.
"csupán abból feltételezem hogy számítástechnikai szakon tanulok!"
Az osztályom két csoportra osztható, egyik fele informatikát tanul emelt szinten több éve, de EGYIK SE tud ja mi a különbség egy HDD és egy CPU közt, persze érthető nem ezt tanulják, pontosabban érdemlegeset nem tanulnak.
"hát mondjul nem teljesen mert hardveres cucckombókat is tanulok! "
Remek, gondolom milyen szinten.
"34 perc alatt összetudok rakni egy gépet! 15 évesen nem rossz mi? :D"
A gépet időre szokás összetenni? Ha kapkodok 5 perc is elég. Amúgy nem megbántás, de ismerek olyan 15 évest aki 100x annyit tud mint te.
"Amúgy sokszor láttam már belülről gépet! XD"
XD? hol a poén?
"és most ne gyertek azzal hogy húú én 30 vagy huszonvalahány évesen okosabb vagyok nálad vagy valami hasonló kérlek."
Nem jövök azzal, én 16 évesen sokkal okosabb vagyok nálad ilyen téren.
Összességben el vagy szállva magadtól alaptalanul, manapság 15 évesen ez nem szint, de nyugi van időd beletanulni, csak kicsit vissza kéne venni. am eg ennyi okosnak érzed magad, ajánlom PH! fórumát, oda írogass, seperc alatt meglátod mennyire is keveset tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!