Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen pc konfigot vegyek?

Milyen pc konfigot vegyek?

Figyelt kérdés
Tudom soványka 100k-val über gyenge konfig jönne ki de csak ennyi van. Hd7770+AMD athlon 2 X4 740 procival szeretném egy HD ready monitorhoz! Nincs semmim a géphez! És mielőtt elkezdenétek mondani hogy vegyek jobb monitort/VGa-t nem fogok venni! Nem szeretnék full garfon játszani csak azt szeretném hogy fussanak a mai játékok is! (legjobban a crysis 3 érdekelne) Szóval összeraknátok egy konfigot? Köszi előre is! :)

2013. márc. 7. 20:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
9%

számítástechnikai oktatás egy kalap sz@rt nem ér, megtanulsz wordozni, meg egy program nyelvet.

és ha az van feltüntetve? mindenhova túlzást írnak, gondolnak a sok codegen szemétre.

ahhoz, hogy érts ehhez, nagyon sokat kell ezzel foglalkozni, konkrétan sok gépet kell látnod belülről, szervizelni, stb.

2013. márc. 8. 14:51
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
1mp előnyt meg nem ér az 1600mhz, de ha neked fél mp megér + xezer forintot ;)
2013. márc. 8. 14:51
 23/34 Lakatos Csipa ***** válasza:
46%

" hát igen mert akár hiszed akár nem a HD7770 ajánlott tápegységnek 400watt van feltüntetve!!"

A névleges teljesítmény nem mérvadó, ez már itt elcsúszott. A gyártók meg nagyon szeretnek túlozni.

"csupán abból feltételezem hogy számítástechnikai szakon tanulok!"

Az osztályom két csoportra osztható, egyik fele informatikát tanul emelt szinten több éve, de EGYIK SE tud ja mi a különbség egy HDD és egy CPU közt, persze érthető nem ezt tanulják, pontosabban érdemlegeset nem tanulnak.

2013. márc. 8. 15:21
 24/34 A kérdező kommentje:
hát mondjul nem teljesen mert hardveres cucckombókat is tanulok! 34 perc alatt összetudok rakni egy gépet! 15 évesen nem rossz mi? :D Amúgy 1330Mhz ramot veszek ha annyira akarjátok. Amúgy sokszor láttam már belülről gépet! XD. ( és most ne gyertek azzal hogy húú én 30 vagy huszonvalahány évesen okosabb vagyok nálad vagy valami hasonló kérlek. És pont azt mondtam hogy azért értek valamennyit ehhez a témához, és nem azt hogy zseni vagyok ebben! (olvassatok vissza! :)
2013. márc. 8. 15:25
 25/34 A kérdező kommentje:
hát dióhéjban a CPU a proci, HDD a winchester. XDDDD
2013. márc. 8. 15:26
 26/34 A kérdező kommentje:
És nem elméletit hanem gyakorlatit tanulok főleg és hardveres részt inkább meg szerkesztést főleg de inkább hardverest. :D
2013. márc. 8. 15:27
 27/34 Lakatos Csipa ***** válasza:
60%

"hát mondjul nem teljesen mert hardveres cucckombókat is tanulok! "

Remek, gondolom milyen szinten.

"34 perc alatt összetudok rakni egy gépet! 15 évesen nem rossz mi? :D"

A gépet időre szokás összetenni? Ha kapkodok 5 perc is elég. Amúgy nem megbántás, de ismerek olyan 15 évest aki 100x annyit tud mint te.

"Amúgy sokszor láttam már belülről gépet! XD"

XD? hol a poén?

"és most ne gyertek azzal hogy húú én 30 vagy huszonvalahány évesen okosabb vagyok nálad vagy valami hasonló kérlek."

Nem jövök azzal, én 16 évesen sokkal okosabb vagyok nálad ilyen téren.

Összességben el vagy szállva magadtól alaptalanul, manapság 15 évesen ez nem szint, de nyugi van időd beletanulni, csak kicsit vissza kéne venni. am eg ennyi okosnak érzed magad, ajánlom PH! fórumát, oda írogass, seperc alatt meglátod mennyire is keveset tudsz.

2013. márc. 8. 15:32
 28/34 anonim ***** válasza:
9%
15 leszek két nap mulva.
2013. márc. 8. 16:16
 29/34 A kérdező kommentje:
Jó és akkor mondjatok hazug kis ro.adék netes taknyos bu..nak de bevallom: csak 13 éves általános iskolás vagyok. Amúgy már tökmindegy mert már tárgytalan. Kitörlöm a kérdést így a további hozzászólásokat nem hiszem hogy olvasni fogom. By.
2013. márc. 9. 18:10
 30/34 A kérdező kommentje:
ja olvasom a PH fórumokat de nem vagyok kezdő és az istenért mondomÍ: Én nem azt mondtam hogy okosabb vagyok nállad nem tudod hogy én mit tudok csak éppenséggel megjegyeztem hogy egy picivel gyorsabb az 1600Mhz meg sztem kevés 350W (szubjektíven) meg hogy egyáltalán világra jöttem! Nem vagyok kezdő a szakmában bas.od meg mostmár! És nem okoskodtam hanem kérdésként tettem fel ezeket. "." "-----"
2013. márc. 9. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!