Ezeket a hardver elemeket hol lehet manapság beszerezni?
Figyelt kérdés
Alaplap:Socket 775
Processzor:Pentium4
Ram:DDR2 4Gb
VGA:512mb(régebbi játékokhoz)
Internetezésre használnám valamint régebbi játékokkal játszanék.
2013. márc. 7. 20:05
2/42 A kérdező kommentje:
Újonnan már nem lehet egyiket sem?Csak azért kérdezem.Mert ipon.hu-n láttam LGA 775 foglalatú alaplapot, ezért úgy gondoltam hátha a többit is belehet szerezni újonnan.
2013. márc. 7. 20:10
3/42 anonim válasza:
Még ha lenne is ki lenne olyan hülye,hogy ilyen öreg cuccokért teljes árat fizetne?
4/42 anonim válasza:
Miért akarsz régi cuccokat venni, amikor az még drágább mint az újabb?(pl ddr2)
Inkább írj keretet és ajánlunk vmit.
5/42 A kérdező kommentje:
Azért kérlek ne becsüld le őket.Szépen teljesítettek a maguk idejében.Talán most is lenne még igény az egymagos processzorokra.Például annak aki csak netezget vagy esetleg irodai gépbe.
2013. márc. 7. 20:15
6/42 A kérdező kommentje:
A keretem olyan 80-90 ezer Ft.Monitor nem kell,mert az már van.
2013. márc. 7. 20:16
7/42 anonim válasza:
istenem ne legyél már ilyen retardált...
8/42 anonim válasza:
Egymagos proci már jóformán netre se elég.
9/42 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek,azért amiért retardált vagyok.Egyébként akkor amikor a Pentium4 volt az Intel legjobbja nem ezt mondtad volna.Nem volt mindig Intel Core i7.Csak azért,mert a technika jócskán előrehaladott még nem kell semmibe nézni.
2013. márc. 7. 20:23
10/42 anonim válasza:
8: már hogyne lenne elég. érdekes, én tudtam netezni 1996-ban 486 DX-2vel és semmi problémám nem volt.
kérdező: használtan érdemes beszerezni őket, újonnan ugyanis drágábbak mint a korszerű cuccok, mivel már nem gyártják őket, vagy nem gyártanak annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!