ATI Radeon HD3450 drivert hol találok?
64 bites WIN7-em van, jobb klikk az asztalon, képernyőfelbontás, Speciális beállítások menüpontban nem jeleníti meg a kártyát, csak az Everest észleli. Milyen drivert kellene letöltenem, hogy felismerje a gépem?
Az előbb leírt menüpontban csak ezt írja ki:
Szabványos VGA grafikus adapter
a 147 megásat töltsd le.
Szedd le a drivert a kártya gyártójától gyártótól, lehet hogy a kártya nem szabványos.
Az AMD minden HD**** sorozatú kártyát támogat a mostani drivereivel.
Az is lehet, hogy szimplán elromlott a kártya.
Tuti hogy nem romlott el a kártya, ugyanis az Everest is felismeri! Miután újratelepítettem a windowst, akkor jelentkezett a probléma. Most 32 bites rendszert raktam fel, de most se működik!
A "C" meghajtón magamtól is megtaláltam a fájlokat, de mikor el akarom indítani manuálisan a drivert, akkor ezt a hibaüzenetet kapom:
"A telepítőcsomagot nem lehet megnyitni. Lépjen kapcsolatba az alkalmazás forgalmazójával, és ellenőriztesse, hogy a csomag érvényes Windows Installer telepítőcsomag-e."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!