Gigabyte-GV-N650OC-2GI-2GB-DDR5-p4671491. Ezt a videókártyát szeretném belerakni a gépembe aminek a tápja:450 wattos, ez 40 wattot kajál állítólag, de azt mondják hogy 250 w. Menni fog rajta?
Figyelt kérdés
És szerintetek ezzel a procival menni fognak a jatekok?:
AMD A6 x3 3500 FM1 PROCESSZOR
2013. márc. 6. 22:33
21/27 A kérdező kommentje:
okés köszi, és hogy biztos legyen a dolog a tápegységet is belinkelnéd lécciii! :)
2013. márc. 7. 17:24
22/27 A kérdező kommentje:
nagyon jó és olcsó ez az oldal, de már csak egy biztos tápegységet kéne nekem találnom abban a névben amit adtatok de ezen az oldalon sajna nem találok. Szerintetek? :)
2013. márc. 7. 17:49
24/27 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!!!! :)
2013. márc. 7. 19:26
25/27 A kérdező kommentje:
Már csak pénz kell hozzá :) És amúgy proci szerintetek vennem kell ahhoz hogy elmenjenek az új játékok vagy nem kell? Azért az is ár ha egy jó procit akarok ezzel tisztában vagyok, szóval remélem menni fognak a játékok mostmár így normálisan :)
2013. márc. 7. 19:28
26/27 anonim válasza:
Igen menni fognak. Ugyan a legújabbak nem full hd be, és full grafikán, mert ahhoz még kéne kb 50-70k ft. De ha már vennél új procit, akkor más vga-t ajánlanánk:) Tehát a mostani processzorodhoz az előbb említett hd 7770 1 gb ddr5-ös vga illik.
27/27 A kérdező kommentje:
A jövőbe nézbe, akkor venni szeretnék majd ha lesz pénzem egy proszesszort, milyen processzort vegyek, az nem baj nem ha a videókari a kisebb mint a proci vagy hogy van ez? :D Itt az ideje hogy megtanuljam ezeket, kérlek magyarázzátok el nekem, de csak ha van időtök :) :) :)
2013. márc. 7. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!