Gigabyte-GV-N650OC-2GI-2GB-DDR5-p4671491. Ezt a videókártyát szeretném belerakni a gépembe aminek a tápja:450 wattos, ez 40 wattot kajál állítólag, de azt mondják hogy 250 w. Menni fog rajta?
És szerintetek ezzel a procival menni fognak a jatekok?:
AMD A6 x3 3500 FM1 PROCESSZOR
bocsi 400 wattot kajál, egy 0 lehagytam róla! :)
ügye nem kell tápegységet vennem? :D
Először is:
-ez a kártya maximum 24 ezerig jó vétel,abból is az 1GB DDR5-s verzió
-a kártya 100%-on 65W-t eszik
-kéne a tápod pontos típusa
-nem tudom hogy a proci kihajtja-e
-milyen felbontású a monitorod?
1024X768-ason tudom maximum futtatni, gondolom akkor ennyi a felbontás.
a tápegységem pedig: KOLINK CXA WTHERM AOL 450W HÁZ + 450w TÁP
Nos akkor futni fog rendesen a videókártya ügye? :)
A tápot kéne cserélni egy FSP APN 350W-re minimum.
Ismét mondom,nem tudom hogy a procid kihajtja-e a GTX650-t,ennek kérdezz utána.
Mennyiért vennéd az említett kártyát?És mennyi a max kereted rá?
Nem értem?!?! mi az hogy kihajtja? Mi ez? mit akartok ezzel mondani?
Akkor itt van tessék: Sapphire Radeon HD7770 1GHz Edition 1GB 128bit DDR5 PCI-E 11201-00-20G Videokártya
Nem vehetek magamnak egy bika videókártyát, mert alacsony a procim vagy mi? na ne szórakozzatok, akkor ajánljatok vagy nem tudom, olyan nincsen hogy kihajtja.
Nagyon nem éri meg.
Mondom,ez a kártya 24 ezret ér max.
35 ezerért már bőven kapnál HD7770-t,ami sokkal jobb ennél,de ugye korlátoz a procid,és a tápod.
Semmiképp ne vedd meg ezt a kártyát,mert buksz rajta 10ezret,és ki se használja a 2GB memóriáját.
Tápot viszont mindenképp cserélj,legalább egy FSP APN 350W-re,már ha nem akarod hogy tönkremenjenek a cuccaid.
VTX3D VX7750 1GBD5-2DH HD7750 1GB GDDR5 PCIE
menny: 1 db +
egységár: 23.166 Ft
FSP FSP350-60APN 85+ 350W
menny: 1 db +
egységár: 8.827 Ft
Kosárban: 2 tétel
Összesen: 31.993 Ft
+szállítás.
De mondom írj ki egy kérdést,hogy a procid milyen kártyát tud kihajtani maximum azon a felbontáson amit írtál.
Egyébként a GTX650 egyátalán nem bika kártya.A GTX650Ti már inkább,de az szóba se jöhet a proci miatt.
A tápot így is célszerű lenne cserélni,de ahhoz hogy VGA-t tegyél bele,szinte kötelező.
A kihajtás azt jelenti,hogy a processzor ki bírja-e hozni a videokártya minden erejét.
Ha nem,akkor a proci 100%-on pörög,a VGA pedig alig dolgozik.
Ergo ott van 'x' ezer forint pénz a gépbe kihasználatlanul.
Ezt hívják CPU limitnek
Persze a felbontás növekedésével ez a limit egyre csökken,egyre több dolga van a videokártyának,és egyre kevesebb a procinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!