Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valaki írna nekem egy teljes...

Danee006 kérdése:

Valaki írna nekem egy teljes konfigot? Intel / nVidia legyen.140-150k között legyen az ára. Játékra használom első sorban. Köszönöm előre is.

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 14:42
1 2
 11/15 Evilkiller ***** válasza:

03-06 15:17

Itt nem szűk látókörű intel fanok vannak, hanem szűk látókörű amd fanok!

Abba most ne menjünk bele, hogy milyen téren melyik a jobb, mert 1.: Megvan a meggyőződésem, viszont senkire nem akarom rátukmálni, és 2.: Akármit mondok, úgyis lehurrognátok!

Viszont!!!!!

A kérdező feltett egy kérdést, egy feltétellel!

Mi lenne, ha arra válaszolna, akinek van a kérdésre megfelelő válasza, és nem offolnátok tele az oldalt?

Balf...ok!

Kérdésre válaszolva...

03-06 14:56 válasza jónak tűnik, annyi módosítással, hogy Hitachi helyett inkább WD-t raknék bele.

Tápból meg felesleges 500w-os, de nincs nagy árkülönbség, szóval ha nem zavar, hogy alacsony kihasználtságnál rosszabb a hatékonysága, és áramot pazarolsz, mehet bele...

Jól jöhet, ha később esetleg teszel bele még egy vidikarit...

2013. ápr. 8. 02:21
 12/15 Evilkiller ***** válasza:

Egyébként nekem volt már AMD gépem is, és mostanság is találkozok nem eggyel...

Technológiailag el vannak maradva...

Ugyanazon teljesítménnyel lehet, hogy olcsóbbak, viszont sokkal többet fogyasztanak, ami a villanyszámlán nagyon hamar visszajön...

Emellett a fogyasztással együtt nő a hőtermelés is, és a normális hűtést sem tudták még rendesen megoldani...

Ha nem akarod, hogy fagyjon a rendszer, hatalmas, zajos ventillátorok kellenek a proci, és az egész ház szellőztetésére is...

Ez a tuningőrület is egy agyatlan baromság...

Ma már a legjobb játékok sem a processzor miatt akadnak, hanem a vga, vagy a memóriahiány miatt...

Megfizethető áron kapsz olyat, ami mindent elvisz...

Akkor mi a f...nak tuningolni?

Azzal csak az élettartamát rövidíted meg...

2013. ápr. 8. 02:36
 13/15 anonim ***** válasza:

A másik befröcsögésednél már kifejtettem mit gondolok, de itt is írok azért.

"ami a villanyszámlán nagyon hamar visszajön...

Emellett a fogyasztással együtt nő a hőtermelés is, és a normális hűtést sem tudták még rendesen megoldani..."

Hacsak nem 24/7-ben hajtod 100%-on a procit (átlag user nagyon messze van ettől) akkor annyi év alatt jönne ez vissza a villanyszámlán, mire már az egész géped háromszor cseréled le.

A melegedésről meg annyit, hogy a z Ivy bezzeg maga a jégcsap, ugye?

Költői kérdés volt, ne válaszolj...

2013. ápr. 8. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Az Intel processzorokkal semmi gond nincs, én egy asus H61-es alaplappal egy i3-3220-as van a gépemben, 4GB kingmax rammal, a videokártyám nvidiageforce GT430. Battlefield 3 megy nekem 30 FPS fölött, a proci gyári hűtéssel van, nincs tuningolva, és semmiféle túlmelegedést, vagy túlmelegedésre mutató jelet nem tapasztalok. Nincs semmi gond az Ivy birdge technológiával, sem az AMD procikkal... csak kicsit furcsa, hogy a 4 magos, 4.2 GHz-es FX-4170 akkora teljesítményű, mint egy 2 magos, 3.3GHz-es i3-3220. És némelyik AMD APU (pl. a8-5600k) 1866MHz-es memóriával megy jól.
2013. aug. 18. 23:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi tapasztalattal maradj ki ebből.
2013. aug. 19. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!