Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX-8350-hez húzásra...

AMD FX-8350-hez húzásra milyen cpu hűtőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Alapból ugye 4.0Ghz és szeretném 4.8-5Ghz körülire felhúzni

És ne vízhűtő legyen.

Árban pedig max. 15k de 13 körülre gondoltam.

Ha ez tul kevés pénz akkor mondhattok drágábbat is csak le tudja hűteni és 25Db-nél ne is nagyon legyen hangosabb Max. 27Db de annak nem nagyon örülnék

Tehát halk és jó cpu hűtőt max 15k-ig

a válaszokat előre is kszönöm

2013. márc. 3. 13:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Magánügy. de légyszives tényleg javasolj egy hűtőt. :D
2013. márc. 5. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem javaslok, a gyári órajelén kell használni a gyári hűtőjével, ha én hűtőt cserélnék valami passzív cuccot vennék, hogy minél halkabb legyen, mivel húzni úgysem akarom. (FX8320-am van egyébként.)
2013. márc. 5. 19:58
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha csak azért húznád, hogy a haveroknak ,,villogj" vele, akkor értelmetlen a húzás. És ekkora húzáshoz drágább hűtő kell. Na mind1 itt a hűtő:

Léghűtő: NOCTUA NH-U9B SE2 16k

[link]

Vízhűtés(neked ez lenne a legjobb választás, tudom, hogy mind a 2 drágabb 15k-nál):COOLERMASTER Seidon 120M RL-S12M-24PK-R1 18k

[link]

2013. szept. 1. 16:24
 14/18 anonim válasza:

A gyári hűtő borzalom, olyan hangos mint egy porszívó.

Az FX processzor család alapból egy tuning széria, tuningra van tervezve és én is húznám ha nem is 5 re de legalább 4.5 re és azért, mert egyszerűen jobban, több képkocka számmal mennek a játékok.

Amúgy neked tényleg vízhűtés kellene, mert léghűtéssel 5 ig felhúzni elég nagy mutatvány.

Légi: [link]

Víz (erősen ajánlom, mivel én is ezzel tolom): [link]

2013. nov. 23. 17:07
 15/18 anonim válasza:
Ja! a 2 pontot töröld a linkek végéről, és én is 14 vagyok ;)
2013. nov. 23. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy lehet tuningolni, nem véletlenül unlocked.

Játékban nem nyer sok fps-t, ott a vga jobban számít. Tömörítésnél, kicsomagolásnál csökkenhet a művelet ideje, esetleg cpu igényes játékokban(tudom, elöbb azt írtam, játékban a vga számít inkább) minimálisan nőhet az fps, de olyat is hallottam/láttam, hogy kevesebb lett az fps húzás után.(pedig rendesen hűtötték a procit, nem tudom mi lehet az oka)

2013. dec. 26. 12:24
 17/18 Anonymus1986 válasza:
Kedves kérdező szeretnélek tájékoztatni hogy ennek a processzornak a Turbo órajele 4200 Mhz! Ha venni a föntebb húzod az óra jelet akkor be sülés kár történik 61 ° fölé emelkedik A hőmérséklet akkor letilt újraindul . Nekem volt benne részem amikor poros volt a processzorom mindig újraindult a gép . A véleményem az hogy az egy nagy teljesítményű alapból Mass effect 3 megy olyan 120 Fps-en. Ennél több mi kéne ?
2015. dec. 4. 23:39
 18/18 Anonymus1986 válasza:
A véleményem az hogy ez a világ legjobb És leggyorsabb játékra kitalált processzora ! Viccen kívül
2015. dec. 4. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!