AMD FX-8350-hez húzásra milyen cpu hűtőt ajánlotok?
Alapból ugye 4.0Ghz és szeretném 4.8-5Ghz körülire felhúzni
És ne vízhűtő legyen.
Árban pedig max. 15k de 13 körülre gondoltam.
Ha ez tul kevés pénz akkor mondhattok drágábbat is csak le tudja hűteni és 25Db-nél ne is nagyon legyen hangosabb Max. 27Db de annak nem nagyon örülnék
Tehát halk és jó cpu hűtőt max 15k-ig
a válaszokat előre is kszönöm
Gyengeelméjű utolsó válaszoló ...
Ez most minek kellett? megvan rá az okom hogy húzzam
Amugy se azt kértem h irjátok le a véleményeteket.
Köszi az első nagyon tetszik
Jöhetnek még :DD
A válaszod személyeskedő részére most nem reagálnék. Eleve a kérdésedben már tanácsot kértél ami azt feltételezi, hogy nem vagy biztos a dolgodban, a részletes kérdésben pedig bebizonyítod, hogy fogalmad nincs erről a dologról, hovatovább teljesen hülye vagy hozzá, ezért bátorkodtam megjegyezni, hogy nincs értelme húzni. Az a játék ami húzás nélkül nem fut el normálisan rajta (van egyáltalán ilyen?!) az húzással sem fog, munkánál pedig a legnagyobb ökörség amit csinálhatsz ha nekiállsz tuningolni, mert hibázni fog, szenvedni fogsz vele nem pedig dolgozni.
Mondjuk a hozzászólásodból viszonylag hamar lejött, hogy nem munkára használod, nyugtass meg, ugye tizenkét évesen még nem dolgoznak a gyerekek?!
P.S.: Egy javaslat, amit vagy megfogadsz, vagy nem, a Te dolgod, én azért leírom. Ha tanácsot kérsz, ne oktasd ki azt aki tanácsot ad, mert se*gfejnek fog tartani.
Kedves néveletn válaszoljó
Már megint nem arra a k**va kérdésre válaszoltál
Amugy köszönöm de 14 éves vagyok és átlag fölötti szinten értek a hardverekhez :D
Mért hol kérjek??
Am meg mondom 14 vagyok és értek a hardverekhez de van aki sokkal jobban érti nálam, azért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!