Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AMD FX-8350-hez húzásra...

AMD FX-8350-hez húzásra milyen cpu hűtőt ajánlotok?

Figyelt kérdés

Alapból ugye 4.0Ghz és szeretném 4.8-5Ghz körülire felhúzni

És ne vízhűtő legyen.

Árban pedig max. 15k de 13 körülre gondoltam.

Ha ez tul kevés pénz akkor mondhattok drágábbat is csak le tudja hűteni és 25Db-nél ne is nagyon legyen hangosabb Max. 27Db de annak nem nagyon örülnék

Tehát halk és jó cpu hűtőt max 15k-ig

a válaszokat előre is kszönöm

2013. márc. 3. 13:31
1 2
 1/18 hozsoltika67 ***** válasza:
Ez már jó tuningra: [link] , [link] , [link]
2013. márc. 4. 09:08
 2/18 anonim ***** válasza:
Ne húzd. Hibázik, csökken az élettartam stb...
2013. márc. 5. 17:01
 3/18 A kérdező kommentje:

Gyengeelméjű utolsó válaszoló ...

Ez most minek kellett? megvan rá az okom hogy húzzam

Amugy se azt kértem h irjátok le a véleményeteket.

2013. márc. 5. 17:03
 4/18 anonim ***** válasza:
2013. márc. 5. 17:11
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi az első nagyon tetszik

Jöhetnek még :DD

2013. márc. 5. 17:16
 6/18 anonim ***** válasza:

A válaszod személyeskedő részére most nem reagálnék. Eleve a kérdésedben már tanácsot kértél ami azt feltételezi, hogy nem vagy biztos a dolgodban, a részletes kérdésben pedig bebizonyítod, hogy fogalmad nincs erről a dologról, hovatovább teljesen hülye vagy hozzá, ezért bátorkodtam megjegyezni, hogy nincs értelme húzni. Az a játék ami húzás nélkül nem fut el normálisan rajta (van egyáltalán ilyen?!) az húzással sem fog, munkánál pedig a legnagyobb ökörség amit csinálhatsz ha nekiállsz tuningolni, mert hibázni fog, szenvedni fogsz vele nem pedig dolgozni.

Mondjuk a hozzászólásodból viszonylag hamar lejött, hogy nem munkára használod, nyugtass meg, ugye tizenkét évesen még nem dolgoznak a gyerekek?!

P.S.: Egy javaslat, amit vagy megfogadsz, vagy nem, a Te dolgod, én azért leírom. Ha tanácsot kérsz, ne oktasd ki azt aki tanácsot ad, mert se*gfejnek fog tartani.

2013. márc. 5. 17:35
 7/18 A kérdező kommentje:

Kedves néveletn válaszoljó

Már megint nem arra a k**va kérdésre válaszoltál

Amugy köszönöm de 14 éves vagyok és átlag fölötti szinten értek a hardverekhez :D

2013. márc. 5. 17:43
 8/18 anonim ***** válasza:
Akkor miért itt kérsz segítséget?
2013. márc. 5. 17:52
 9/18 A kérdező kommentje:

Mért hol kérjek??

Am meg mondom 14 vagyok és értek a hardverekhez de van aki sokkal jobban érti nálam, azért. :D

2013. márc. 5. 19:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Ha átlag feletti szinten értenél tudnád, hogy milyen rendszert építs arra amire használni akarod. Egyébként mi az a "jó ok" ami miatt 5GHz-en akarod járatni szerencsétlent?
2013. márc. 5. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!