Milyen BIOS-t rakjak a VGA-ra?
Figyelt kérdés
Van egy Gigabyte HD7770 OC 1GB (rev2.0) videókártyám, és a bios frissítése alatt adódott egy pár probléma, és most nem működik (blue screen: SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED {atikmdag.sys}) Próbáltam már többféle driverrel, driver nélkül, a gigabyte oldalán lévő biosokkal ( [link] ), és a techpowerup.com -osokkal is próbálkoztam ( [link] ), de egyikkel sem akart működni (DOS alól flashelve atiflash-el).
Valakinek van valami ötlete, hogy milyen BIOS-t kéne felraknom rá, vagy vigyem vissza, mert még garis?
2013. márc. 2. 17:59
1/2 anonim válasza:
Vajon a gari kiterjed a szakszerűtlenül végzett bios frissítésre is? Nem hiszem.
2/2 Közveszélyes Kontár válasza:
Talán lekelet voln mentened eredeti bios t
most már nemtudsz mást csak reménykedni hogy garizák
vagy szerzel ugyan olyan kártyát és lemented biosát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!