Miért akadozik teljesen full grafikán a Crysis 3?
Szerintem a gépem bőven megvan hozzá,de felveszem fullra és még is akadozik.
HD7770 1GB
FX-6100
8GB RAM
Amúgy meg a BF3 megy fullon 50 fps-el,a legújabb DMC is megy fullon 120 fps-el.Minden új játék megy fullon 1024*768-as felbontáson kivéve a Crysis 3-at.
Legújabb driver van fent.
Ja és azt vettem észre hogy miközbe játszok a játékkal,alig terheli le a gépet.Vagy is alig melegszik a processzorom és a kártyám,amiből arra tudok következteti hogy " nem is terheli ".
Például a BF3-nál rendesen felmelegíti a hardvereket.
Köszi a segítséget.
Köszi,tényleg a gépem a gyenge.Amúgy amikor vettem a VGA-t nem 27 volt hanem 35.
Reméltem hogy sokáig elég lesz full grafikára a gépem ilyen kis felbontáson,de tévedtem.
Új kártyát nem veszek egy csira játék miatt,de azért nagyon örülök és nagy előrehaladás hogy a régi 128-as kártya meg a Celeron D processzorom helyett legalább egy ilyen jó gépem van és a legtöbb játékot viszi fullon.
Örülök és megbecsülöm,csak hittem annak a gépigénynek ami van meg a sok YT-nek.
Jó gép,ez nincs vele semmi baj.De egyszer minden elavul és jönnek új játékok.De egyébként az új NFS is egy szemét valami..eszi a gépet rendesen de fölöslegesen..mint a GTA IV.Na arról ne is beszéljünk,mekkora mellényúlás volt azt a fejlesztőknek.Köszönöm a válaszokat. :)
konfigom:
Alaplap Asus M4A87TD EVO
Cpu amd phenom tm ii x6 1055t 2,8 ghz turbo 3,3 ghz
Ram 16 g Kingston 4GB DDR3 1333MHz
Vga ASUS GTX670-DC2-4GD5 DirectCU II
Intel 520 120GB SSD
Tap FSP Aurum Gold 700W
HDD Western Digital Green 1000GB 64MB cache s Advanced Format
Haz: Cooler Master Elite 430
1920*1080 felbontason jatszomuj nfs el szerintem semmi gond meg se kottyan neki gta IV atlag 50 fps szepen lehet jatszani crysis 3 very high elsimitasok FXAA 40-50fps nekem igy mennek ezek a jatekok
mi ezen a konfigon menozes ugy megis
nem mondom ha egy i7 3970X es 2 drb gtx 690 sli be kotve figyelne benne nem mondom azt lehetne menozesnek mondani
de ez egy normal gamer gep
Itt az osszes kommentelonek az elso oldalon akiket elolvastam lovese sincs az egeszhez!!!!
Nallam ugyenez a gond mediumon vagy 60 fps-el megy es 5 masodpercenkent megall a jatek (de a videok is!!!) fel masoperce.
Ez nem attol van, hogy gyenge a vas ala.
A thief 2014 ugyanezt csinalta ha a 64 bitest inditottam a 32-essel nem volt ilyen gond (win 7 64 home premium sp1).
Szal valami mas gebasz van.
A sok gyp-s meg ne okoskodjon mert lathatoan rohadtul nem ertenek hozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!