Miért akadozik teljesen full grafikán a Crysis 3?
Szerintem a gépem bőven megvan hozzá,de felveszem fullra és még is akadozik.
HD7770 1GB
FX-6100
8GB RAM
Amúgy meg a BF3 megy fullon 50 fps-el,a legújabb DMC is megy fullon 120 fps-el.Minden új játék megy fullon 1024*768-as felbontáson kivéve a Crysis 3-at.
Legújabb driver van fent.
Ja és azt vettem észre hogy miközbe játszok a játékkal,alig terheli le a gépet.Vagy is alig melegszik a processzorom és a kártyám,amiből arra tudok következteti hogy " nem is terheli ".
Például a BF3-nál rendesen felmelegíti a hardvereket.
Köszi a segítséget.
Akkor kérdezd meg tőle hogy megy vele kis felbontásban... És kb. egy erőben van a 2 kártya.
Ha nekem csontig húzott 7850-el és X6 1045T-vel nem megy maxon élvezhetően, akkor neked se fog.
Ennyit tud HD7770, nem hibás semmi, én is ültem már előtte, sőt Crysis 3 Bétát is nyomtam vele.
És nem kell minden YT videónak hinni. Ha már itt tartunk, linkelj be egyet! :)
Crysis 3 a 7970-nel is csak 32 fps-t produkál, akkor a tiéddel miért menne maxon játszható fps-ek mellett?
http://www.youtube.com/watch?v=bpH_P-D_nXM (tekerj 11:00-hez)
"Sőt a youtube is tele van HD7770+FX6100 full grafikás gameplay-el Crysis3-nál."
Yotube videókról csak annyit, hogy ott láttam már MX440-en fullon játszott Crysis1-et is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!