Kell-e valamit állítani a BIOS-ban Sata vagy Ata hdd használatakor?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy régi msi lap Sata és Ide csatikkal, eddig ata hdd volt rajta, de az elromlott és most szeretnék rákötni egy Sata csatlakozós hdd-t. Kell valamit állítani a Biosban, hogy lássa a sata csatin a hdd-t, vagy magától felismeri?/Amúgy Ami bios-ról van szó/2013. márc. 1. 16:16
1/2 zakhaev válasza:
mennyire régi? mert nekem volt (van) egy abit lapom, socketA
ésnem ismeri fel sehogysem a sata vinyókat, még frissítettem is a biosát,meg a winre ráraktam a satakezelőt is de nem ismeri fel, ha rádugod a lapodra a biosban ki kéne hogy írja hogy van ez a vinyo, de ha nem használsz más bootable cuccot, vagyis másik hdd-t a gépedben egyszerre a satással akkor nem lesz gond ;)
2/2 A kérdező kommentje:
Msi hetis 865gv giga, szóval régi. Nem napi használatú, hanem a garázsban használt javítási segítségnek használom /autó,motor, fűnyíró stb/A hdd sata lenne a dvd olvasó maradna ide csatis, ha így működne.
2013. márc. 1. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!