Erikowertz kérdése:
Ipad 2-őt szeretnék összekötni pc-vel, milyn programok vannak rá?
Figyelt kérdés
úgy értem hogy nem az itunes, hanem valami zenei program mint a zongora és azt ha rákötöm pc-re akkor azt a pc érzékeli és fel lehet venni, ilyesmi.
normális válaszokat szeretnék kérnii! :)
segítségeteket előre is köszönöm! :D
2013. márc. 1. 08:53
1/13 A kérdező kommentje:
természetesen a saját kábele megvan!
2013. márc. 1. 08:54
2/13 anonim válasza:
itunes az alap...ha megvolt a jailbreak, akkor eleg sok lehetoseged van ....
3/13 A kérdező kommentje:
sajnos nem tudom jailbreak-oilni mert ios 6 van rajta, ahoz pedig nincs. :/ valami ötlet? vagy meg lehet csinálni a jailbreaket, valaki tud segíteni? :)
2013. márc. 1. 09:51
4/13 anonim válasza:
5/13 A kérdező kommentje:
ááh nagyon szépen köszönöm! :D
még egy kérdés, nem tudsz esetleg skypon keresztül segíteni? :D nagyon, de nagyon megköszönném! :)
2013. márc. 1. 10:51
7/13 anonim válasza:
Az evasi0n hoz nem kell sok segítség :) Összesen egy gombot kell megnyomni :)
8/13 anonim válasza:
nagyjabol igen, ket gombot kell megnyomni ...
ha valaki segitseget ker tolem ...nem a nyomando gombok szamat szoktam elsore mondani ......hanem hogy miben segithetek...
9/13 anonim válasza:
Hát nemtom. Akinek egy evado0nos jailbreakhez kell segítség...
10/13 A kérdező kommentje:
megcsináltam de nincsenek ingyen az appok :( a cydiát is feltette, de az appok nincsenek ingyen!!! :/ :(
mit csináljak?
2013. márc. 1. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!