Hasznaltak megeri procit venni?
Szeretnek venni egy i7-eset de hasznaltan. Mikre kellene odafigyeljek.
Sok olyan van h par honapot volt hasznalva ennyi meg ennyi garancia van.
Amihez nincs doboz es gyari venti h ertekesitheto legyen a garancia abba nem megyek bele, de amihez van minden azt megeri megvenni?
Általában igen, ha normális áron van. Amire figyelned kell az a procifoglalat, nehogy valami első szériás i7-et vegyél s1156-os foglalattal ami nem megy bele a mostani s1155-ös lapba és fordítva.
Mikre figyelj? Ránézésre nem sokat lehet tudni a proci előéletéről.
Legalább 1 nap garanciát csikarj ki az eladótól, h kipróbálhasd a saját gépedben, h működik-e? Ha minden rendben, kicsi a vszínűsége, h rossz lenne a proci. Rendkívül ritka a processzor meghibásodás, főleg az olyan, h csak időnként jelentkezik. Járasd meg jól egy erőteljes játékprogival. Ha pedig még garos a proci (számokat ellenőrizni) akkor nyugodtan megveheted, legfeljebb Te viszed vissza cserére.
Nagyon ritka. 20 év alatt 2-3 processzor hibával találkoztam.
Szerintem nem éri meg mert nem nagyon lehet kapni és aki el akarja adni az is horror összegekért.
de persze becsúszhat egy-két kivétel. mondjuk anyagi okok miatt más okból nem tudom miér akarna bárki eladni egy ilyen procit
egy i7 3770 vagy i7 2600-t akarnek venni
koszonom a valaszokat,
hat ugy gondoltam h az eladonal kiprobalni lefuttatni egy ket jol cpu terhelo tesztet stb :)
utolso hozzaszolo: nem ertem mire akartak celozni :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!