Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan élesszem fel a vezeték...

Dras58 kérdése:

Hogyan élesszem fel a vezeték nélküli billentyüzetemet driver nélkül?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy RF Keyboard & Optical Mouse User's Guide vezeték nélküli billentyüzetet és egeret (k9852rf+m316hp). A készülékekre a Delux név van felírva, a driver sajnos floppyn van amit nem tudok megnézni (mert nincs már a gépemben ilyen meghajtó). Az egér rendesen müködik de a billentyzet nem, a vevő egységen azonban ég a numlock szó felett a led, de maga a billentyüzet nem müködik. Néztem a win7-re való drivert de nem találtam meg. Kérdésem, hogy nekeljen kukába dobnom hogyan tudom fel éleszteni a billentyüzetet.
2013. febr. 27. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen valószínű, hogy a Floppyn amúgy sem Win 7-es driver van hozzá, hanem xp-s, vagy mégrégebbi.

Próbáld meg olyan driverrel, amit találtál hozzá, ha semmilyet sem, akkor nem nagyon van mit tenni.

Linux alól mondjuk lehet működne. :)

2013. febr. 27. 14:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha floppy-n van a driver, akkor jó eséllyel kuka lesz belőle, mert már jó ideje CD-n mellékelik a drivier-eket. Sajnos a Windows 7-re való átállás nekem is jelentett eszközök cseréjét, mert nem adnak ki hozzá frissítést. Ne feledjük el, hogy az XP már ~12 éves, így az üzlet is azt kívánja, hogy az ehhez régen vásárolt eszközök ne legyenek használhatók W7 alatt. Fontos, ha cserélsz, akkor már tartsd szem előtt azt is, hogy Windows 8-cal is kompatibilis legyen, mert a W7 és W8 között is sok kompatibilitás probléma lehet, bár itt a gyártók többsége adott ki frissítést.
2013. febr. 27. 15:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy driver miatt nem működne. Driver miatt esetleg nem működik néhány extra gomb, de az alap billentyűk mindig jók. Elég sok vezeték nélkülivel találkoztam már ahhoz, hogy ezt ki merjem jelenteni.

Össze van hangolva a billentyűzet a vevővel? Általában van ilyen hangoló gomb mindkettőn, meg egy rajz a valamelyik eszközön, hogy milyen sorrendben kell nyomkodni.

Az elem jó a billentyűzetben? Ha PS/2-escsatlakozójú, akkor mindkettő be van dugva és mindkettő jó helyre?

2013. febr. 27. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!