Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Vettem egy új Videokártyát és...

Vettem egy új Videokártyát és kéne egy kis segítség!?

Figyelt kérdés

Nos az lenne a gondom hogy vettem egy új kártyát minden megvan driver felrakva...csak kell veni hozzá egy nagyobb tápot mert azt írja hogy nem kap elég energiát...De kaptam egy másik vezetéket hozzá és lehet hogy az a baj hogy nincs bedugva...vagy konkrétan nem is tudom hogy ez mien vezeték és mire jó... Itt vannak képek hozzá.:

[link]

[link]

[link]

2012. dec. 18. 14:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Véletlenül se árult el, hogy milyen videókártyáról és tápról van szó! Így sokkal izgalmasabb találgatni a problémádat!
2012. dec. 18. 14:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Nvidia Geforce 9600GT és egy 300 w os táp....
2012. dec. 18. 14:38
 3/11 anonim ***** válasza:
A nem kap elég energiát gyanús, szerintem nem dugtad rá a 6 pines csatlakozót a vga-ra. Ez a kábel a hangátvitelre szolgál, nem kell a működéshez. Ha a kártya azt írja, nincs elég energia, akkor kábel hiányzik, különben a tápnak kéne füstölnie vagy leoldania, ha valami gagyi. A 300 watt eleve nem sejtet sok jót, mert márkát még mindig nem tudunk.
2012. dec. 18. 14:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Fsp group INC asszem ez a márkája...akkor ez a kábel fölös + egy új táp...Mien tápot ajánlanál?
2012. dec. 18. 14:45
 5/11 Rasta Joint ***** válasza:
Tudtommal a 9600GT igényel külön áramellátást egy 6 pines tápcsatlakozó segítségével. Szerintem azt nem dugtad rá.
2012. dec. 18. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:

FSP az teljesen jó, még ha 300as, akkor is, nem kell új táp. Nem dugtad rá a vga-ra a 6 pines kiegészítő tápcsatlakozót!

A vga hátulján van felül egy fekete csatlakozóhely, ott kapna szerencsétlen áramot. Csak a Zotac 9600GT Green Editionnek nem kellett asszem külön áram, az összes többi 9600gtnek kell, a galaxy extra tuningos változatának 2x6 is kellett emlékeim szerint, de az lehet, hogy másik kártya volt.

2012. dec. 19. 07:43
 7/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen kábelt adtak még hozzá de szerintem ez 100% az hogy nem az :( úgyhogy vennem kell majd egyet...és akkor azt mondjátok a tápom megfelelő?

2012. dec. 19. 14:35
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez egy videó átalakító, nem ilyen kell. Nem adtak 6 pines kábelt?

A vga-t fényképezd le, ahogy benne van a gépben, jelen állapotában.

2012. dec. 19. 14:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem adtak más kábelt... a képet majd küldöm :/ kb egy ilyen 6 pines kábel menyibe kerül ?
2012. dec. 19. 15:06
 10/11 Rasta Joint ***** válasza:
Pár száz forint.
2012. dec. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!