Vettem egy új Videokártyát és kéne egy kis segítség!?
Nos az lenne a gondom hogy vettem egy új kártyát minden megvan driver felrakva...csak kell veni hozzá egy nagyobb tápot mert azt írja hogy nem kap elég energiát...De kaptam egy másik vezetéket hozzá és lehet hogy az a baj hogy nincs bedugva...vagy konkrétan nem is tudom hogy ez mien vezeték és mire jó... Itt vannak képek hozzá.:
FSP az teljesen jó, még ha 300as, akkor is, nem kell új táp. Nem dugtad rá a vga-ra a 6 pines kiegészítő tápcsatlakozót!
A vga hátulján van felül egy fekete csatlakozóhely, ott kapna szerencsétlen áramot. Csak a Zotac 9600GT Green Editionnek nem kellett asszem külön áram, az összes többi 9600gtnek kell, a galaxy extra tuningos változatának 2x6 is kellett emlékeim szerint, de az lehet, hogy másik kártya volt.
Ilyen kábelt adtak még hozzá de szerintem ez 100% az hogy nem az :( úgyhogy vennem kell majd egyet...és akkor azt mondjátok a tápom megfelelő?
Ez egy videó átalakító, nem ilyen kell. Nem adtak 6 pines kábelt?
A vga-t fényképezd le, ahogy benne van a gépben, jelen állapotában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!