Miért nem ismeri fel a gépem a pendrive-ot?
A kollégám odaadta a pendrive-ját hogy rakja rá filmet,de a gépem nem ismeri fel.
A pd-nek a ledje folyamatosan villog és egyszer egy pillanatra fel is tűnt a sajátgépbe de mire rákattintottam volna el is tűnt.
Lehet vele valamit kezdeni vagy mondjam meg neki hogy vehet egy újat?
amúgy takeMS 4gb van szó
Lehet csak formázni kell!
Lemezkezelésben nem található?
UPNP be van kapcsolva a szolgáltatásokban?
Eszközkezelőben nem tűnt fel kérdőjeles eszköz?
A Hardver hozzáadásával sem ismeri fel?
Tedd át másikba lehet laza a csatlakozás...
én is legelőször a formázni akartam de egyik program sem ismerte fel
az eszközkezelő sem
lemezkezelő szintúgy
a hardver hozzáadása varázslót elindítottam,megkérdezte csatlakoztatva van-e,igen,felsorolta amit talált ott köztük volt,rá klikkeltem és azt írta hogy ez az eszköz megfelelően működik
milyen intézővel nézted? totalcommander nem ismeri fel lehet a sajátgépben meg lesz.
Ha azt írja az eszköz megfelelően működik akkor az eszközkezelőben meg kell legyen.lemezmehajtóknál, vagy valami oknál fogva máshol. Klikkelj a (jobbklikk) hardverváltozások keresése-re. Ha megvan távolítsd el az illesztőt hadd rakja újra!
A "meghajtó betüjelét" nem tudod megváltoztatni, ha nem látszik az eszköz. viszont megpróbálhatod, hogy csatlakoztatod és újraindítod a gépet!
Elvileg az univerzális plug &play (szolgáltatások "UPNP") fel kell ismerje és kezelje.
Lehet ki kellene ürítened a driver cache-t (xp c:\WINDOWS\Driver Cache\)
Ha bootoláskor (csatlakoztatva) felismeri az eszközt (vagy másik gépen) akkor az oprendszerrel van valami gebasz.
jobbat nem tudok...
kipróbáltam mindent ami mondtál de semmi
újraindítottam a gépet úgy hogy bent volt,nagy nehezen leállt,majd újraindult
bios betölt
kép elsötétül és amíg ki nem húztam a drive-ot addig be sem töltött a windows
se a laptopon se egy másik gépen sem működik
na mindegy meg mondom neki hogy vegyen egy újat ha akar
azért köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!