Mi baja, lehet a pendrive-nak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egyszer letöröltem róla mindent, azóta ha bedugom már nem is villog, és csak a számítógép ad ki egy hangot, hogy be lett dugva, rejtve előjön egy meghajtó a számítógép mappába, de ha meg akarom nyitni akkor azt írja hogy helyezze be. Amikor töröltem róla mindent, lehet hogy vmi rendszer filet is töröltem. Hogyan lehet helyrehozni, előre is köszönöm.2013. febr. 24. 18:22
1/4 anonim válasza:
Vezérlőpult -> Számítógép kezelés -> Lemezkezelés. Ha ott látszik, akkor Jobb klikk rá és Formázás.
Ha nem látszik, akkor kuka.
2/4 anonim válasza:
Bocs: Vezérlőpult -> Felügyeleti eszközök -> Számítógép kezelés
3/4 A kérdező kommentje:
felül a listában nincs altatta, ilyen külön panelban ottvan hogy g meghajtó, azt írja hogy üres, de nem tudok vele kezdeni semmit
2013. febr. 24. 18:37
4/4 miskanaruska válasza:
Szia! Én is így jártam, az kezelésben látom a pendrivet, de nem tudok vele kezdeni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!