Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond a géppel?

Mi lehet a gond a géppel?

Figyelt kérdés

Helló!

A következő problémám van: Nagyon lassú a gépem, és az előző héten még lassabb lett (pl:az asztalon levő parancsikonokat kb 4-5 percel indulás után mutatja már). Mióta a gépem még lassabb lett, azóta ilyen üzenetet ír ki, még a windows betöltése előtt:

1: [link]

2: [link]

3: [link]

Eddig Chrome-ot használtam böngészőnek, mivel gyors volt, de ezután már folyton lefagyott, és mindig összeomlott valamilyen plug-in, szóval most átálltam a Mozillára.

Nem tudom, hogy mit kéne kicserélnek a gépemben, mivel ez egy 3 éves gép, és nem gyárilag szerelték össze, ezért nem mindenből kapta meg a legjobbat ( pl: 500 megás videókártya, a memória sebessége 400 mhz )

Szerintetek miért most kezdte el kiírni ezt az üzenetet, és mit kéne kicserélni a gépemben, hogy jobb legyen, gyorsabb?

További adatokat a gépről, ha kell, tudok linkelni.

2013. febr. 26. 19:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
nos, újraraktam a gépem, a felirat változatlanul ott van, viszont a gépem már sokkal gyorsabb, mint volt. lehet veszek bele pár dolgot, ezt leszámítva viszonylag most jó állapotban van, + kiderült, hogy anno a gépem nekem valamiért csak 100 gigát engedett felhasználni (azt írta a, hogy a :C nek a max kapacitása az 100 giga nagyságú) most meg látom, hogy fél terrát képes használni. szóval egy kicsit érdekes, de nyertem 400 gigát :)
2013. márc. 2. 21:19
 12/17 anonim válasza:
És amúgy ötszás gigás a vinyód amúgy? Mert hogy hogy eddig elvoltál így, hogy csak 100 gigát látott? Hát nem tudom valami nem stimmel ott.
2013. márc. 3. 06:58
 13/17 A kérdező kommentje:
500 igen, de alapból régebben csak 100 gigát írt a C: , nem tudom miért, de újratelepítésnél 500 Gigát írt, hát egy kicsit meglepődtem
2013. márc. 3. 14:51
 14/17 anonim válasza:
Hát ha csak ennyit formáztál meg mikor telepítetted a gépet, a másikat meg megformázatlanul hagytad akkor annyit fog használni amennyit megadtál neki, de miért nem adtál a c-nek harminc gigát, a többi meg lenne a d meghajtó. és akkor csak a harmincast kéne bántanod. Ezt ajánlja mindenki.
2013. márc. 3. 17:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Előzőleg nem én telepítettem a gépet, azt már készen kaptam, és keveseltem is, hogy csak annyi gigát lehet rárakni. igen most úgy csináltam, hogy megosztottam
2013. márc. 3. 22:42
 16/17 anonim válasza:
Keveselted az 500 helyett a 100-at? :D Hát még jóhogy. Én már akkor csináltattam volna valamit, mert ha xar valami a többi része is xar lehet később ha nem mész utána.
2013. márc. 4. 07:31
 17/17 A kérdező kommentje:
alapból nem tudtam semmi infót erről a gépről, csak kaptam :D . szóval fogalmam se volt, hogy hány gigát bír el, csak gondoltam, hogy a 100 elég kevés azért :)
2013. márc. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!