Mi lehet a gond a géppel?
Helló!
A következő problémám van: Nagyon lassú a gépem, és az előző héten még lassabb lett (pl:az asztalon levő parancsikonokat kb 4-5 percel indulás után mutatja már). Mióta a gépem még lassabb lett, azóta ilyen üzenetet ír ki, még a windows betöltése előtt:
1: [link]
2: [link]
3: [link]
Eddig Chrome-ot használtam böngészőnek, mivel gyors volt, de ezután már folyton lefagyott, és mindig összeomlott valamilyen plug-in, szóval most átálltam a Mozillára.
Nem tudom, hogy mit kéne kicserélnek a gépemben, mivel ez egy 3 éves gép, és nem gyárilag szerelték össze, ezért nem mindenből kapta meg a legjobbat ( pl: 500 megás videókártya, a memória sebessége 400 mhz )
Szerintetek miért most kezdte el kiírni ezt az üzenetet, és mit kéne kicserélni a gépemben, hogy jobb legyen, gyorsabb?
További adatokat a gépről, ha kell, tudok linkelni.
Előző válaszolók: ti vakok vagytok, vagy csak nem értetek a dologhoz?
Kedves kérdező: sürgősen kezdd el minden fontos adatodat lementeni, aztán szerezz be egy új merevlemezt.
Ugyanis feketén-fehéren ott van a BIOS képernyőn, hogy "HDD Smart status BAD" - azaz haldoklik a winyó. Ha szerencséd van, akkor nincs katasztrofális baja és az adatok még megmenthetők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!