Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincsen netem a gépem...

Miért nincsen netem a gépem újratelepítése után?

Figyelt kérdés

A gépem újratelepítése óta, az első napoktól kezdve hetente többször nincsen netem, illetve bekapcsolom a gépet, kb. 5-8 percig van, megszakad, akkor újraindítom a gépet, és akkor megint van 5 néha csak 2 percig, és megint nincs. Routerem nincs, T-Home-s netem van, a gépen xp fut. Ugyanazt a rendszer lett feltelepítve a gépemre, mint előtte volt. C-fosSpeed-et is használok.

Hivtam már ki szerelőt a T-Home-tól,amikor kint volt, délben, éppen volt net, a modemen semmit nem látott, sem kint a villanyoszlopon,(ahova felmászott),ahol jön a kábel. Azt mondta, hogy laptopot kössek rá a netre, ha megint elmegy a net, viszont laptopom nincs, nem is tudnék senkitől kölcsönkérni. Volt hogy egész délután és este nincs net.

Ha kihúzom a konnektorból a modemet, és 1 perc után visszadugom, akkor a felugró ablak azt írja ki, hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Ekkor a javításra kattintok. Kis idő múlva azt írja: " nem sikerült a probléma kijavítása, nem hajtható végre a köv. művelet: az IP cím megújítása. Segítségért forduljon a hálózat kezelőjéhez. " .

De ki fog nekem jönni a T-Home-tól a szerelő este 6 után?

Azért írok most, mert most még van netem, de este ............ !!!!!

28/N

2013. febr. 26. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen dugd össze a modemmel és van net csomagba vagy, vagypedig van a szerződéseden olyan, hogy PPPoE user name, pass? Mert ha van, akkor ezeket a kapcsolódási beállításokat kéne beírni a Windows-ba.

Nekem Diginél volt hasznoló, hogy a kapcsolódási adatok nélkül is adott netet az első néhány percben.

Egyébként ismerősök is sokat panaszkodnak a T-Home-ra.

2013. febr. 26. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Na, pösze lettem a fejemben is :D

*hasonló

2013. febr. 26. 13:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem teljesen világos hogy hova is írjam be amit mondtál. A windowsba hova? A hálózati kapcsolatokba esetleg?
2013. febr. 26. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:

Megint nem volt tegnap este - 10 óra után -netem.

Mit kellene beállítani a windowsba??

2013. márc. 2. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!