Miért nincsen kép?
Figyelt kérdés
Vettem egy új VGA-t, (GTX650 Ti) de amikor beteszem a régi kártya helyére, akkor nincsen kép. Még azt sem látom, ahogy az oprendszer előtt felépül a gép, tehát teljesen sötét a képernyő. Ha visszateszem a régi kártyát, akkor tökéletesen működik. Feltenném a driverét, de ha a régi kártya van bent, akkor szól érte hogy nem az új van bent, és nem telepít, ha meg az új van bent, akkor nincs kép, és ezért nem tudom feltenni az illesztőprogramot. És az alaplapon nincsen monitorcsatlakozó, hogy körülnézhessek a biosban. Mi lehet a probléma?2012. dec. 14. 23:27
1/4 BM-Striker válasza:
Bedugtad a tápcsatlakozót a kártyába?
2/4 A kérdező kommentje:
Külön tápfeszültség kell neki? :O
A réginek nem kellett
2012. dec. 14. 23:32
3/4 A kérdező kommentje:
Mivel a ventilátor felpörög
2012. dec. 14. 23:33
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!! Hogy nem vettem észre a hattűs fekete csatlakozót a fekete vga-n... :D
2012. dec. 15. 00:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!