Mit kezdjek 3 db szervergéppel?
Elég sok mindentől függ, mert nem csak egyféle "szerver" létezik a világon. Próbáld ki őket otthon, köss be egy fogyasztás mérőt és megtudod.
Amit én csinálnék: a TB-os lemezeket vagy megtartanám saját célra, vagy pár helyen átfurnám őket (elég gáz, ha minden nyom hozzád vezet, amikor az a kérdés, hogy érzékeny információk, hogy szivároghattak ki).
A szervereket szétszedném és feltenném aukciós oldalra.
A kinti elhelyezés problémás lehet, páralecsapódás miatt, bár ez csak tipp.
A felhős dolog sztem nem éri meg. Manapság nem nagy dolog összekapni pár tíz, esetleg 100 giga tárhelyet ingyen és mindezt úgy hpgy egy ilyen helyen valszeg nagyobb biztonságban vannak az adatok pont a redundancia miatt.
A neted letöltése hiába 120 Mbit, ha a garantált feltöltés ennél sokkal kevesebb. Ha pl. öten akarnak egyszerre letölteni tőled, valahol a béka segge alatt lesz a letöltésük a te neted pedig használhatatlan lesz.
Sztem ha írsz egy korrekt adásvételit az eladásról, a vinyókat pedig megtartod magadnak, nem kell félned a sünöktől.
Szia!
Bocsi hogy csak most írok. Még nem biztos, hogy eladom őket. Épp most tervezgetek egy webshopot és egy szerverteremben igen nagy hasznát venném a gépeknek. De valószínű, hogy majd mégis megválok az egyiktől. Merevlemezek nélkül és jogtiszta Windows Serverrel, vagy Linux-al, amelyiket majd akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!