Samsung Series 3 350V5C vs. LENOVO G580?
Ma hatalmas nagy "botrányon" vagyok túl a T-Home nevezetű szuty*k szolgáltatóval együtt ugyanis én Januárban rendeltem egy ASUS K55A típusú Notebook-ot de közben ki derült hogy konkrétan már legalább 3 hónapja nem gyártanak nekik csak ugye kedves T-Home b*ssza frissíteni a weboldalát és még akkor se szól hogy te hülye ne rendeld meg mert nincs amikor személyesen megyek be Székesfehérvárra megrendelni. Úgy hogy 1 havi várakozás után idehozattak nekem 109 ezer forintért egy ASUS Zenbook-ot hogy idézem: Futár: "Itt állok a kapuban, hoztam laptopot, adjon 109 ezret és már itt sem vagyok!" Holott én eleve úgy rendeltem meg az ASUS K55A-t hogy 40 ezer kezdőrészlet és havi 4 ezer törlesztő. Meg amúgy is nem is értesítettek hogy fognak jönni, és pont nem voltam otthon sem, valamint ki a f*szom kérte meg őket hogy hozzanak a K55A helyett egy jóval drágább Zenbook-ot? Szóval most mivel nem tudnak nekem biztosítani K55A-t ezért soron kívül megsemmisítik velem a szerződést és rendelhetek egy új, létező példányt!
Nem sok választékom van mivel a T-Home-ba megpendítettem azt a "követelésemet" hogy a cirkusz miatt legalább adják ide a Zenbook-ot 40 kezdőbe és havi 4 ezerbe mert nekem a 70 ezer kezdő és havi 6 ezer az drága, de nem, hallani sem akarnak ilyesféle megoldásokról.
F*szom sem akar már a T-Home-ből rendelni akár mit is de sajnos anyagi gondok miatt nem csengethetek ki teljes összeget akár hol. Laptop meg mindenképpen kell. Mivel ugye a Zenbook és a jobb minőségű Sony-k drágák és kártérítésről hallani nem akarnak, és HP-t nem szeretnék rendelni így maradt a Samsung meg Lenovo.
Szerintetek melyiket vegyem?
Bocs a hangnemért de már eláshatná magát a T-home.
ASUS K55A (Ez lett volna az eredeti cél.): [link] Érdekes hiába nincs már ilyen ők b*sznak leszedni oldalról.
Lenovo: [link] (Ezt már előre megnézettem velük, és jelenleg van!)
Samsung: [link] (Ezt is megkérdeztem, van!)
Holnap kell vásárolnom! Remélem akár melyiket veszem most már rendben megérkezik!
Ne rendeljetek T-Home-tól csak ha nagyon muszáj!!!
Van egy jó hírem! A kommunizmusnak vége. Van több szolgáltató is, akiknek az árai ha nem is jobbak, a bánásmód más.
A sz@rozunk valakit, utána meg tőle vásárlunk az nem menő!
Létezik olyan is, hogy használt laptop, vatera, prohardver.
Köszi, ezután nem rendelek semmit a T-Hometól.
Igaz eddig se tettem. Részletre meg pláne nem.
Semmi közöm a pénztárcádhoz és távol álljon tőlem, hogy beleugassak a dolgodba, de a bedőlt devizahitelesek legalább fele így kezdte.
A Lenovok jók. Olyan gépem van. Samsungom meg nincs.
Bár ez a kettő eléggé az aljáról való a termékskálának. Csodák nincsenek. Amit százért oda tudnak adni úgy, hogy nem ingyenes oprendszer is van rajta, attól csodák nem várhatók.
Visszatérve még az "OFF" témához egyáltalán nem vagyok ez a hiteles típus. Gyakorlatilag semmim sincs előfizetésre vagy hitelre. (Ha az "általános" TV és Internet előfizetéstől eltekintünk.) A TV-m és az Internetem is a T-Home-tól van immáron 3 éve és eddig az esetig nem volt semmilyen problémám velük és a kedvező feltételek miatt szeretnék tőlük Internet mellé Notebook-ot rendelni. Úgy gondolom ez a havi +3000-4000 forint azért nem fog csődbe vinni. :)
De igazából nincs is úgy nagyon más választásom mert viszont egy összegben nem tudok ideteremteni 100-150 ezres összeget. És ráadásul kamatmentes az ügy.
Nem kell magyarázkodnod.
A te pénzed, a te életed.
Én csak arra céloztam, hogy a hitelre vásárlás életformává tud válni.
Egyébként elég ellentmondásos a hozzáálásod a T-homehoz.
Ahogy mondtam eddig az esetig semmi problémám nem. volt velük, de ez az eset kiverte a biztosítékot. De most mit csináljak ha az Internetem meg a TV-m hűségidős? Egyébk
ént azokkal eddig semmi problémám nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!