Tönkrement a vinyóm?
Sziasztok!
Pár nappal ezelőtt a gépem elkezdett belassulni és amikor rá akartam menni egy videóra youtube-on, akkor bekattant és kiírt kék háttérrel valami fehér szöveget,de nem tudtam elolvasni, mert újraindult, aztán másnapmegint megcsinálta, de végülis működött.
Aztán pénteken elmentem itthonról egész éjszakára, és reggel be akartam indítani, de nem kapcsolt be. Vagyis, hogy kiírta, hogy Packard Bell és nem töltötte be az op. rendszert, közben meg ilyen vinnyogós hangot adott ki a vinyó.
(Egyébként a márkája a hdd-nek Western Digital 320 GB-os, és 2,5“-os) Gondoltam ezzel megkönnyíten a segíteni akarókat, bár nem tudom számít-e.
A Bios csak akkor indul el, amikor nincs benne a vinyó. Egyébként semmilyen gombra nem reagál, csak sípol és ugye újraindul.
Nem nagyon értek hozzá, szóval elnézést, ha érthetetlen lett, vagy valami. Csak szeretném megmenteni.
Ja és, ami fontos lehet, már egy ideje vírust jelzett ki, csak lusta voltam újrahúzni a gépet, a sz@r vírusírtó meg lejárt...
Előre is köszönöm, annak, aki segít!
:-( Gondoltam, hogy kuka, csak gondoltam hátha...
Köszönöm a választ!
:-( Sejtettem, hogy kuka, csak gondoltam hátha...
Köszönöm a választ!
Még ne dobd ki. Azrt előtte formázd le egyszer, hátha...
Ne gyorsformázással, hanem a normál lassabbal, mert az is lehet, hogy szektorhibás, és az kijavitja a hibákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!