Valószínű tönkrement a tpáom, javítassam, vagy újjat vegyek?
Figyelt kérdés
Egy chieftech 450 wattos tápom egyik napról a másikra valószínüleg tönkrement, nem kapcsol be a gép, de még az alaplapon a kis led sem világít mikor a tápon lévő kapcsoló be van kapcsolva, már nem garanciás 6 éves. Kérdésem az lenne hogy érdemes e javítatni, mert éppen nem hiányzot egy újabb kiadás és hátha olcsón meg tudnák csinálni, vagy ha újat kellene venni akkor milyen márkát ajánlotok? 450 wattos legyen és minél olcsóbb én már elvesztem a sok márka között2013. febr. 25. 19:45
1/5 A kérdező kommentje:
tpáom = tápom
2013. febr. 25. 19:46
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy fsp hexa 400ast, 10k, bestbuy táp.
3/5 A kérdező kommentje:
Az nagyon drága, nincs valami olcsóbb?
2013. febr. 25. 20:48
4/5 anonim válasza:
450es chifi még drágább.
De 8ért van 350es fsp, az a legolcsóbb ajánlott táp.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, és érdemes lenne megcsináltatni? van rá esély hogy pár ezer forintból megjavítják?
2013. febr. 25. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!