Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj? Több lent

K10 kérdése:

Mi lehet a baj? Több lent

Figyelt kérdés
Szóval volt egy gépem régen, abban ATI Radeon HD 4350 videókártya. A mostani gépemre cseréltem le úgy, hogy kicseréltük a Winchester-t a 2 gépben. Ebben GeForce 8800 GTS videókártya van, és az lenne a problémám, hogy az ATI szoftvert (Hydra vision vagy mi) kézzel kitöröltem (mert nem engedte programok és szolgáltatásokból), az alap GeForce Driver fent is van, azzal nincsen gond. A probléma az, hogy az újabb Driver-t letöltöm, feltelepítem, (mert ugye az alappal szaggatnak a játékok) és tökéletesen fut, viszont újraindításnál eltűnik vagy nem az az érvényes vagy nem tudom.. Akkor megint újratelepítem, és megint jó.. Próbáltam, hogy az alap Drivert letörlöm, és csak az újat teszem fel, akkor az a hibaüzenet az újnak a telepítőjében, hogy nem talál kompatibilis videókártyát. Akkor most mit kellene tennem, hogy az új Driver megmaradjon és az legyen az érvényes? Az én Winchesterem Win7, a másik XP. Köszi előre is a segítséget :)

2013. febr. 25. 19:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!