Előre összerakott vagy Ez a gép a jobb?
1, [link]
2, [link]
Szerintetek melyik a jobb?Azt nem értem,hogy hogy kerülhet az intel processzor 10e-el többe mikor csak 2 magos(ipon-on nézem az árakat) az AND meg 4..jobb az intel?
Elsősorban játszani illetve netezni(netes játékok is) akarok de nem ilyen 2012-2013as játékok hanem kicsit régebbiek,melyik lenne jobb választás és miért?
Lenne még 1-2 egyéb kérdésem:
1,Később még szeretném bővíteni(rammal elsősorban)ha az általam összeállított gépnél jó az ha KIT-elt ramot veszek? mert ha lesz még 10ezrem akkor veszem még egy ugyan ilyen ramot és akkor futhatnak dualba
2,videókártyánál ennyit számít az a dd3? mert az kb 17 ezer körül mozog amit én néztem az meg majdnem 300ezer miért?
*Kimaradt hogy sporolós hogy 740 es procit venéd ha enél a lapnál maradsz
kis pénz de az is számít
lényegesebb hogy aránytalan ár/értékben kisméretü merevlemezt vened akor is ha nem kel most és sosem 500GB
ha hdd n akarsz nagyon sporolni akor vegyél használtan...
Menyibe kerül a ram?
mivel nem látni árát...
6ezer valamenyi vagy kevesebb akor rendben
de ha több akor böven elég lesz 1db modult vened
most amugy is az "egekbe szöktek" a ram árak
ahoz képest hogy 1 hónapja kb. 3-4ezer volt egy 4GB 1600 Kington
most meg 7ezer forint egy 4GB 1333 Kingmax
...
Vékony falú, nincs benne kábelvezetés, kevés a ventilátorhely.
A jó légáramlás akár 5-10 fokkal is csökkentheti az alkatrészek hőmérsékletét.
Ez egy olcsó "fapados" ház, a gépnek semmi baja nem származik belőle, de egy jó ház, az kitart több géprecén keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!