Előre összerakott vagy Ez a gép a jobb?
1, [link]
2, [link]
Szerintetek melyik a jobb?Azt nem értem,hogy hogy kerülhet az intel processzor 10e-el többe mikor csak 2 magos(ipon-on nézem az árakat) az AND meg 4..jobb az intel?
Elsősorban játszani illetve netezni(netes játékok is) akarok de nem ilyen 2012-2013as játékok hanem kicsit régebbiek,melyik lenne jobb választás és miért?
Lenne még 1-2 egyéb kérdésem:
1,Később még szeretném bővíteni(rammal elsősorban)ha az általam összeállított gépnél jó az ha KIT-elt ramot veszek? mert ha lesz még 10ezrem akkor veszem még egy ugyan ilyen ramot és akkor futhatnak dualba
2,videókártyánál ennyit számít az a dd3? mert az kb 17 ezer körül mozog amit én néztem az meg majdnem 300ezer miért?
Az egyes gép jobb, de abból sok főalkatrész hiányzik.
Megjegyzem szerintem az egyes neked drágára jött ki, mert itt raktunk már össze AM3+ FX-6xxx procival 112K körül gépet valakinek, de az teljes konfig volt. Ha meg ugye se integrált VGA-s a proci én inkább vennék AM3+ lapot és bele Phenom II X4-et vagy FX4xxx, FX6xxx procit, mint FM2-t. Ha már bővíthetőség.
Intel processzorok ára mióta van egálban a teljesítményükkel? Mindig is drágább volt. pont.
A DDR3-at ma már csak olcsó (gagyi) kártyákon használják, de sokszor ott is csak a butított kártyákon!
De nem a DDR3 miatt lassabb vagy 5x a GT630, hanem mert gagyi a GPU rajta. nem annyival lassabb ám, mint amivel olcsóbb!
Ha akarsz egy alternatívát, akkor 23-24.000 körül van HD7750 GDDR5 rammal, ami alig lassabb a HD7770-nél, de árban közelebb van a 17K-s GT630-hoz.
Igaz, de aránytalan.
GT630 játékra kevés, filmnézésre sok, és tudáséhoz képest drága.
A 750k/7770 kombináció kiegyensúlyozottabb.
Az i3 a FX6300 szintjén van.
GDDR3-as vga-k jóval lassabbak a GDD5-öcsökhez viszonyítva.
Mondjuk én se értem miért kéne egy CTG-s táp helyett FPS Hexa? Az FPS Hexa valahol a GPS sorozattal van egálban, egyik se egy hű dejó. FPS-ből is van ám a HEXA felett vagy 3-4 kategória.
Én írtam, hogy nem egész gép, biztos elnéztem, de mint ha nem lett volna benne HDD és ODD.
APN -t azért nem nem kel eltemetni...
.
hát kérdezö ipon os konfig is lehetne jobb is szerintem
pl 320GB nak nemtudom mi értelme tudtomal 10ezerért sincsen ilyen 12-14ért meg ott vanak 500GB osok...
jobb alaplap nem ártana bele ténleg föleg ha már 750K t veszed
.
lehetne tehát kicsit sporolósabb
és Hexa 400 is pont hogy sporoknál
és károd nem lene belöle
ez felsötápos gépház szóval nem lesz rövid kábele sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!