Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Loading operating system,...

Loading operating system, elindul abetöltés és újra indul a gép, ötletek?

Figyelt kérdés

Tehát most jött meg az új gépem, össze raktam mindent jól, mivel dvd irom nincs egy másik gépbe beleratkam a vinyot, ott felraktam rá win7 ultimate minden mukodott, aztan vissza raktam az uj gepbe, elindul ki irja, hogy loading operating system, bejön a windows logo meg az a csik ami jelzi h tölt, rá 1 másodpercel ujra indul a gép. Miután újra indult felajánlja h normál indítás, vagy javítás, a javítás funkcióval semmire nem jutottam. Már kétszer újra raktam a gépet, megbizonyosodtam róla, hogy a C-re lett felrakva a windows, kábeleket cseréltem.

Konfig:

- Alaplap Gigabyte GA-970A-D3 (AMD-AM3+)

- CPU AMD FX Series 6100 X6 BOKSZ

- RAM Corsair 4 GB/1333 Value

- VGA Sapphire ATi Radeon HD7850 2Gb (11200-01-20G)

- HDD Seagate 1.0Tb Barracuda 7200.14 SATA 3.0/7200 HDD (ST1000DM003)

- Táp Chieftec 500W BOX (GPS-500A8)

#probléma #error #Loading Operating System
2013. febr. 24. 16:38
 1/1 anonim ***** válasza:
De ne legyél már hülye, hogy egy másik gépre felrakott windózzal akarsz bebootolni, kérj meg valakit aki tudja is, hogy mit csinál.
2013. febr. 24. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!