Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kapom ezt a hibát,...

Miért kapom ezt a hibát, mikor drivert próbálok telepíteni a videkártyámhoz? "setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit"

Figyelt kérdés

Mikor próbálom feltenni a 8.12-es ati drivert, ezt a hibát kapom: setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. setup will now exit.

mi lehet a megoldás? videókártyám: ati radeon sapphire hd 2600

2008. dec. 14. 19:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Tedd fel először a hozzákapott lemezről a drivert, csak utána az újabb catalystet. Ha az nincs meg, akkor először a Sapphire oldaláról szedett drivert tedd fel:

[link]

Ha jól nézem német nyelvű lesz :)

2008. dec. 14. 20:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Üdv! Beraktam a videókártya cd-t, elindítottam a telepítőjét, telepített, de még mindig írja a hibát a 8.12-es driver telepítésénél...
2008. dec. 14. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elöszőr az alaplapi drivert, és utána a vga-t, de ez csak tipp.
2008. dec. 15. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!