Játékhoz milyen alaplapot, processzort és ramot érdemes venni?
Az érdekelne, hogy melyik gyártó készíti a legjobb alaplapokat, CPUkat, és ramokat játékokhoz.
És hogy az alaplap mennyiben befolyásolja a játék teljesítményt? Milyen paraméterekkel kell rendelkeznie a lapnak?
Hány MHz-es ramokat vegyek játékhoz, és hány gigát?
Ezeket csak nagyjából tudom., és szerintem a tesztek olvasása nem annyira kifejező mint az itt kapott válaszok(szerintem).
Nos akkor mi a helyzet a BF 3-al, ami 4 magot igényel, mégis jobban teljesít a i3 3220 mint az FX 6300.
Tudom , hogy elenyésző a különbség, de ha azt nézzük, hogy olcsóbb, kevesebbet fogyaszt és 1-2 fpssel erősebb, az utóbbi elenyésző, akkor szerintem jobban megéri egy i3 3220 mint egy FX. Ez csak az én véleményem.
Nos akkor bátran írd meg Oliverdanak, ott megkapod a helyes választ.
én a crysis-t kipróbáltam, és sírtam: sz@r.
azzal nem lesz problémám...
BF nem érdekel...
A legnagyobb gépigényű játékom a Hitman 5.
kis VGA-mmal frankón fut.
számtech boltban 2 procit dobtam fel:
P. X4 965 BE
vs.
i3-3220
szívem szerint az intelt venném, mert kedvezőbb a fogyaszása is, és nem sokkal drágább az amd-nél.
az amd 45 nm-es az intel csak 22!!
Max tdp: 55w 125W :/ gyorsítótár annyira nem számít sokat játéknál(tudtommal) de abban az amd javára nagy az eltérés... viszont az intel erősebb magonként. és az a két mag 4szálon dolgozik, így szerintem bőven felér egy Phenommal.
ivy bridge cucckombó:)
esetleg egy hd 7750-mellett jó lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!