Játékhoz milyen alaplapot, processzort és ramot érdemes venni?
Az érdekelne, hogy melyik gyártó készíti a legjobb alaplapokat, CPUkat, és ramokat játékokhoz.
És hogy az alaplap mennyiben befolyásolja a játék teljesítményt? Milyen paraméterekkel kell rendelkeznie a lapnak?
Hány MHz-es ramokat vegyek játékhoz, és hány gigát?
Ezeket csak nagyjából tudom., és szerintem a tesztek olvasása nem annyira kifejező mint az itt kapott válaszok(szerintem).
Legolcsóbb i5 42k körül van
+ A lap ami nem fapados 18 ezer körül
Ramot írtam.
És akkor már nem marad pénz egy erős VGA-ra...
"De majd ne sírj hogy sz*rul mennek játékok... "Nem értem, hogy miért olyanok adnak tanácsot, akiknek nincs is i3 procijuk, és fogalmuk sincs a képességeiről. Ez itt nem a netről leszedett szintetikus tesztek eredménye, ez itt a kőkemény valóság. Egy Core i3-2120 3.30GHz, Gigabyte OC HD7870 2GB és Kingston (2x4GB) DDR3 ram ultrán 50-70 fps között teljesít. Szerintem egy Core i3 3220-al sem lenne rosszabb az fps arány.
Úgy egy AMD Phenom II X2 is viszi.
"Nem értem, hogy miért olyanok adnak tanácsot, akiknek nincs is i3 procijuk, és fogalmuk sincs a képességeiről."
Amúgy 2 hónapot voltam egy i3-2100 előtt, de ez téged ne zavarjon...
"Mégis milyen játékok"
2 maggal szegény i3 nem fogja megállni a helyét MAJD a játékokban. Most még lehet hogy jobban teljesít, de jövőre nem a legjobb választás.
Még GTA4-ben ami csak 2 szálat használ jobban teljesít egy FX-6300.
Itt egy kis eredmény egy Core i3-2120 3.30GHz, Gigabyte OC HD7870 2GB és Kingston (2x4GB) DDR3 ram 30-40 fps között teljesít. Nem hinném, hogy sírni fog, hogy szarul mennek a játékok, ha a Crysis 3 alatt megállja a helyét az i3. Nem beszélve arról, hogy jóval kevesebbet fogyaszt és olcsóbb mint az FX 6300.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!