Úgy döntöttem, hogy ezt a kártyát veszem: [link]
Van egy kis gond. Nekem két monitorom van amin csak dsub csatlakozó van, és a kártyán pedig csak 1 dvi van. Hogyan tudnék még egy dsubot csinálni.
Létezik mini displayport dsub átalakító ?
Igen,létezik.A legtöbb kártyákkal szoktak is ilyent adni,de ha jól tudom,ez pont a Gigabyte-ra nem jellemző.
Amúgy a tápodat jobb,hogyha cseréled,már elmondtuk.Az is lehet,hogy el sem fog indulni vele a gép.
Jól tudod, HD7950-hez sem adnak, pedig az már egy felső kategóriás kártya amihez illene adni..
Igen,az ismerősöm Giga HD7950-e mellé sem adtak,ez azért egy nagy fekete pont a részemről.Nem,mindha valami drága dolog lenne,mi is megtudjuk venni,nem erről van szó.Csak eléggé kellemetlen,amikor egy ilyen átalakító hiánya miatt nem tudjuk elindítani az új gépet.Az összes többi gyártó ad a videókáryákkal átalakítót,még a HD7750-hez is.
Na de mindegy,csak a Giga minőségére ne legyen panasz,és akkor nem lesz probléma.Sajnos a Giga HD68XX-es kártyákra elég sok panasz volt,de a HD7XXX szerencsére teljesen rendben van az eddigi tapasztalataim szerint.Kedvelem a gyártót,főleg a Windforce hűtést.Szerintem van olyan jó,mint a DCII.
Na megvettem a kártyát minden szép és jó. Egy problémám van.
Főleg egybefüggő fehér képeknél vehető észre, hogy kicsit fodrozódik a kép. És ezt mindig az elsődleges monitor csinálja. Hiába cseréltem ki a kettőt akkor is. Nem nagyon csinálja csak annyira hogy zavaró legyen.... Találkozott már valaki ilyesmivel ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!