Leadtek tv2000xp expert-nél hogy lehet hangot varázsolni?
Tudom, hogy több kérdés is foglalkozik ezzel meg a google a barátom. De mégse találtam semmi értelmes megoldást arra, hogy hogyan lehetne hangja a winfastnak. Ű
PVR2 és windows 7 alatt nincs hangja. Kép az van csak hang nincs. Nem kötöttem össze a kártyát a hangkártyával.
Tud valaki erre megoldást?
Igen álam is ez volt a gond.
Én csináltam hozzá átalakítót
amit be lehet dugni a jack csatlakozóba.
kunrichard
Te hogy szerkeztettél olyan csatit? Tudnál részletesebb leírást írni róla?! Köszi előre is.
nagyon egyszerű szügséged lesz egy egyszerű stereo Cack csatira. tevágod mondjuk egy régi fölhallgatódról vagy hangfaladról. és egy CD-audio kábelre így néz ki: [link]
majd egyszerűen levágod az egyik végét megblankolod és a 3 szál közül (A fülhallgatón 4 van így a két negatív pólust direktbe kell kötni.) összekötöd vagy forrasztod a jack kábellel szín szerint pl (piros a piroshoz kék a fehérhez vagy amilyen színű a CD kábelen.) a lényeg hogy a fekete a negatív ehhez hozzákötöd a direktbe kötött jack kábelt( 2 szál rézszínű vezeték) nagyjából ennyi is persze minden szálat tekerj át szigetelőszalaggal nehogy zárlatot csináljon. majd a Jackdugót szimplán csatlakoztatod a hátsó mikrofon vagy vonalbemenet aljzatba (az előbbi rózsaszín az utóbbi kék). remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!