Milyen tápot vennétek bele? vagy mi véleményetek róla
Így nézne ki pc bár még később kerülne bele ram,merevlemez,
Nem túl jó összeállítás, az A8 elég kevés egy A10-et mindenképp bekéne szorítani. A ramok se jók APU rendszerhez mert kicsi a sávszélességük (minimum 1866 mhz legyen, hogy minnél gyorsabb legyen az IGP). Ezek már jók: [link] vagy ez még jobb lenne [link]
Tápnak, pedig fsp hexa/chieftec ctg 400w felsőtápos házba, alsótáposba Chieftec ctg 500/Corsair CX 430 v2 kéne.
Ekkora nagy mafla házba miért ilyen hűtőt veszel?
Egy EKL Alpenföhn Civetta gyönyörűen, rövid úton kiküldené a felső szellőzőnyílásokon a meleg ájert.
Kölönben én valami ügyes moduláris tápot tennék bele. Olyat, ami jó egy alsótápos házba.
Mennyiért?
ehez a konfighoz még FSP APN 350W is böven elég.
ha meg késöbb nyomsz bele vga -t akkor Chieftec CTG 500W ami alsótápos gépházba is jó ha olyant vennél
Akkor lényegében ez ram már jó
Gyártói cikkszám: CMZ4GX3M2A2000C10
MEMÓRIA MÉRET
A beszerelt memória mennyisége
: 4GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
MEMÓRIA FREKVENCIA: 2000 MHz
MEMÓRIA KÉSLELTETÉS: CL10
KIT KISZERELÉS: 2 db
Igaz házra nem mindig érdemes sokat költeni de ez ház is jó szerintem bár egy 5K is teszi dolgát ugyan ugy
lap.proci vélemény vagy ez kettő nem tulságosan jó szerintek?
pc kb 130ezret szánok persze ahogy írtam később még meg toldom egy két dologall.
pc vegyes használatra kellene game.stb
De ha van valakinek jobb össze állítása meg halgatom szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!