Vennétek 15 kg-s tápot, ha csak egy kutyátok lenne?
Mindig 20 kilós tápot vettem, akkor is, mikor 1 kutyám volt.
Nem éri meg aprózni.
Nézd meg a zsákot, rá van írva hogy 2 évig eltartható.
Egy dologra kell vigyázni, hogy vizes ne legyen, mert akkor megpenészedhet.
A kutya 20 éven át is megeszi ugyan azt a tápot
A kutya kifejezetten nem érzni úgy az ízeket így kevesebb is a fűszer igénye (só),így ettől se kell félni.
A mai tápok nem úgy vannak kitalálva (főleg a 20 kilosok),hogy 2 hét után megromoljanak.
2 hónapnál tovább meg nem nagyon fok kitartani egy 35 kg os kutának egy 15 kg.os táp :)
Nyugodtan vegyél,ettől kell a legkevésbé tartanod,hogy megromlik.Erre azért már figyelnek.
A neten rendelésről pedig annyit,hogy megadod a címed kihozzák,kifizetted-átveszed és elmennek.
Ha meg előfizetéssel veszel (nem ajánlom) akkor nagyon nézz utána,de az ilyenek nem szoktak átverni,mert az azonnal kiderül és vége a mulatságnak,szóval ne félj,de ha megmondod honan rendelsz akkor lehet,hogy tudok segíteni :D
Utóírat:
Tényleg így jobabn megéri.De ha még nem etettek ilyen tápot ajánlom,hogy vegyél fél-egy kilós kiszerelést vagy állatorvonál kérj belőle.Mert ha a kutya véletlen! nem enné meg,mert bizony ez is előfordul akkor kidobott pénz.
Szia, a neten rendeléstől ne tarts.
Egyébként én a 2 kutyámnak (10kg +25kg, bár a kisebb szerintem többet eszik, mint a nagy :D) 20-asával (2x10) szoktam venni a tápot, így ketten 2 tízes zsákot egy hónap alatt kivégeznek.
Nekem még nem tűnt fel, hogy a végét kisebb kedvvel eszik, szóval nem hiszem, hogy idővel az íze jelentősen változik.
De ha biztosra akarsz menni, vegyél fém táptartót, egyébként is nagyon praktikus, nem kell a zsákokkal szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!