Processzor-VGA kártya teljesítmény? Összefügg a kettő?
Van egy Phenom II X4 965 BE processzorom egy Sapphire Radeon HD5570-es VGA-val.
Szeretnék venni egy Intel Core i3 3220-at.
Ez a processzor mennyivel fog gyengébben szerepelni ezzel a VGA-val? (vagy fordítva)
Vagy a CPU nem befolyásolja a VGA teljesítményt?
Ha egy VGA úgy teljesít ahogy, akkor az nem fog megváltozni a CPU paraméterei miatt ugye?
Lényeg az, hogy az Intel-ATI duó vigye a Hitman Absolutiont.
Mert nekem tökéletesen viszi a kis kártya, nincs vele SEMMI fennakadásom, és ez nagyon jó :)
Egyenlőre nem szeretnél új VGA-t venni, inkább egy FSP Hexa-ba ruháznék be.
Ok, ezzel frankón tisztában vagyok én is, de a kérdés!!!
Pls inkább arra adj konkrét választ.
:)
Mert nekem ez a VGA tökéletesen elég, nagyon jól visz mindent akár még elsimítással is!!!
Ebben nem kell kételkedni,mert nem hazudok. Nem akarom elsímítani" a VGA dolgot :D
Nekem aztán nagyon mindegy a grafika, viszont a kérdésre nagyon szeretnék választ. :D
Tartsd nyugodtan:D
Megmaradna a Phenom, csak a fogyasztás miatt akarok venni Intelt.
(nem kellenek a "Phenom nem fogyaszt sokat" válaszok:D)
Lényeg, hogy az Intel Core i3 3220 jó játékra.
akkor tehát a kettő azonos teljesítményű?
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez nem rossz... nem vszínű h költeni fogok, 88%h nem fogok, de kérdezni lehet nem? :D
na ez az amit már régóta vártam :D
nem kell engem érteni.
amúgymeg neked mit számítana ha én a phenom helyett vennék egy i3-st?
tökmindegy amúgy, itt a válaszod a lényeg, amiből kiderült, hogy az i3 is szuper proci. köcce :D
Hát, van egy olyan tulajdonságom, hogy a hozzászólásokat szeretem megérteni. És a tonnányi "szmájli" stb, meg az írott szöveg nem áll össze... Persze nem fogok ezzel foglalkozni, mint ahogy azzal se, hogy te mit veszel. :)
Nem tudom miből gondolod, hogy nekem számít, hogy te mit csinálsz? Azt csinálsz, amit szeretnél, még, ha az nem racionális, akkor is. :) Persze, hogy jó az i3, senki se mondta az ellenkezőjét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!