Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek a Laptopommal?

Mit tegyek a Laptopommal?

Figyelt kérdés
Nagyon lassú és a windows-t nem engedi feltelepíteni.Nem tudom, hogy hogyan kéne felrakni rá, de azt sem tudom, hogy xp-t vagy windows 7-et rakjam rá.Használhatatlan, mert bekapcsol kb. 10 perc alatt és ha bekapcsolt kiírja,hogy indítsam újra a gépet, mert a fríssítéseket kell telepíteni.De egyfolytába ezt csinálja.Vágjam földhöz?

2013. febr. 19. 23:10
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Milyen laptop?

2. Ha nagyon régi és lassú mindenképp win xp-t tégy rá, de abból is egy olyat ami kisebb rendszerekre van csinálva inkább ilyen buheráltat amit leszedsz netről és ennyi. Mert a sok gyári windowsba sok olyan van benne ami teljesen felesleges és a buheráltakból pedig ezeket kiszedik, és így is gyorsabban mehet.

3. Szerintem vizsgáld át a laptopot nem e sérült a HDD nem e melegszik túl a proci stb...

2013. febr. 19. 23:16
 2/6 A kérdező kommentje:

Fujitsu siemens lifebook e8020d most jelenleg win 7 van rajta és nem tudom, hogy engedné-e az xp telepítését.

Semmi nem melegszik túl, de egy új proci jó lenne ha tudnátok írni egyet megköszönném jelenlegi proci:intel Pentium m 740

2013. febr. 19. 23:45
 3/6 BM-Striker ***** válasza:

Cserélj benne merevlemezt(WD Scrorpio Black-ra), és vegyél bele 2*1 gb ddr2 memóriát.

Nekem a hasonló hardverfelépítésű notebook-om simán vitte a windows 7-et.

2013. febr. 20. 05:00
 4/6 A kérdező kommentje:
A Winchester cseréje folyamatban van a ramból pedig megvan a 2 gb.
2013. febr. 20. 07:33
 5/6 BM-Striker ***** válasza:

Akkor nyugodtan bootolj a wndows xp cd-jéről és telepítsd fel.

Bios-ban állítsd be, hogy cd-ről bootoljon.

2013. febr. 20. 07:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már megoldottam újra raktam a win 7-et, mert sok program azzal kompatibilis.Csak most az a baj,hogy a wifi drivert nem tudom feltelepíteni.Tudnátok segíteni ebben?
2013. febr. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!