U.balázs kérdése:
Laptopommal mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Be van kapcsolva a Laptop és egyszer csak ki írja a win7, hogy telepcsere kéne...gondoltam akkor majd veszek egy újat...erre egyszer csak le áll (igazából már régen is volt valami baj az akkuval( ha nem töltöm akkor 10 percig bírja max.)próbálom bekapcsolni és leáll(be se jött a win7 felirat)és újra bekapcsol majd újra le áll és ezt addig csinálná míg kedve van(teljesen automatikusan) akkor gondoltam tényleg kéne egy telepcsere DE! rájöttem hogyha én kiveszem az aksit és bedugom a konnektorba akkor is megy mivel folyamatosan kapja az áramot a konnektorból,de így sem megy!akkor most mi a baja ha aksi nélkül se megy pedig állítólag az a rossz??2012. okt. 5. 17:52
1/2 anonim válasza:
Akkumulátorról: vagy nem tölti az akkut a géped, vagy halott az akku és ezért csinálja
Hálózatról: esetleg melegszik a gép és ezért kapcsol le egy kis idő után.
Szerviz meg fogja mondani, mi a helyzet.
Garanciális még?
2/2 A kérdező kommentje:
sajnos nem... köszi:)
2012. okt. 6. 09:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!