Van egy számítógépem, amin majdnem minden alkatrészre van 2év jótálás. Nosss a cég ahol vettem bezárt, és elromlott a gép pedig fél éves. A garanciáról a papírokat nem kaptam meg, pedig még évényes lenne. Mit lehet tenni? Fontoss lenne. Köcc
A garanciát a gép átadásakor IRÁSBAN kellett volna megkapnod. Pl. amikor új okostelót vettem, azonnal ki is töltötték, lepecsételték a garanciát.
Törődj bele, hogy semmit sem tehetsz.
Nincs a kezedben bizonyíték, sőt a cég sincs sehol.
ha megvan a részletes, a beépített ill. felhasznált tételesen felsorolt hardvereket tartalmazó számlád!!!
garancialevél megléte nélkül is megkisérelheted, az érvényesítést, ha nem a kisker, akkor a nagyker forgalmazón keresztül.
Ehhez, az Országos Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapján, regisztrálsz, és Ott kérsz érdemi segítséget.
Magától a cégtől kaptam gar papírt,felsorolva hogy mire mennyi garancia van,de azzal nem tudok mit tenni...
Számlát kaptam hozzá.De nekem meg kellett volna kapni a rendes gar papírt minden alk részre nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!