Van valakinek tapasztalata a Samsung NP535U3C notebook-kal?
Figyelt kérdés
Gyorsaság, billentyűzet, képernyő, stb.
AMD A4-4355M processzor, 4GB RAM, 500GB HDD, barna alumínium, 13.3" kis méretű vékony notebook
2013. febr. 17. 20:50
1/6 anonim válasza:
A proci nem egy erőgép és a videokártya is a rendszer 4 GB-os memóriájából eszik.
De ettől függetlenül használni és menni vele ide-oda ideális.
2/6 Kovács Pistike01 válasza:
Négy gigából ehet nyugodtan. Ez egy belépő szintű amd trinity. Multimédiára, netezésre való.
160 ropiért szerintem van ennél erősebb config is.
3/6 A kérdező kommentje:
van, de ez elég könnyű és kicsi.
2013. febr. 17. 22:57
4/6 anonim válasza:
nem ezzel a típussal, de én nagyon megszívtam a samsungal. az alaplap tropára ment és csak márkaszervizben javítják és nem baráti áron. én a helyedben még körülnéznék, de ez csak egy vélemény.
5/6 anonim válasza:
Én nem ajánlom a samsung notebookokat, nekem 2volt de mind a 2 tönkrement és vigyáztam rájuk.
Szépek meg minden de hulladékul vannak összerakva
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor milyen márkájút érdemes venni? Sajnos még sose volt notebook-om, 11 éves PC-m van, ismerőseimnek sincs, nem ismerem a laptopokat.
2013. febr. 19. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!