Megéri-e (Macbook Pro 2012)?
Inkább olcsóbban hasonló teljesítményűek:
Kicsivel drágábban, erősebb:
Bár oké, lehet kötözködni, hogy nem 13 inchesek és nem szépek.
De mindenki döntse el maga, hogy mutogatni, vagy használni kell egy laptop.
(+Ez alapvetően egy elég drága üzlet, ezeket olcsóbban is fel lehet lelni akár...)
Lehet, hogy erősebb gépek, de a minőségük ki tudja milyen na meg a winről ne is beszéljünk amennyit én azzal szívtam, nem vagyok infó guru, de az OSX-et sokkal kényelmesebb használni és főleg megbízhatóbb.
A 13" elég jó érv. Főleg, hogy hordozni is akarom és egy 15.6"-os gép jóval nagyobb, mint a 13"-os. A zsanérok nem tudom, hogy bírják, de van két toshiba is a családban és mindkettőnek lötyögött már elég fiatalon.
Ja igen és a megbíhatóságot majd el felejtettem amit szívtam már a winnel. Amióta váltottam kevesebb az ősz hajszálam és nincsenek kellemetlen sz@rakodások a win miatt egy-egy tárgyaláson vagy megbeszélésen.
Azt nem tudom, hogy mennyire merevek ezek a gépek, hiába vannak aluból amiket eddig megfogdostam, mind hajlott meg nyekergett.
Egyszerűen csak működik. Mindig is hasonló árú gépeim voltak 300e felettiek, de egyikkel sem voltam ennyire megelégedve.
A Windows a 7-es óta elég korrektül használható, de senki nem kényszerít rá, ha nem kell leszeded és felteszel más.
Már van egy halom igencsak jó linux rendszer is.
(Persze ha a Windows gondot okozott, akkor ezek is valószínűleg.)
Persze, az Apple pont az ilyen réteget célozza meg.
Nem ért hozzá, nem is akar érteni, de pénze van. (Itthon mivel kevés az ilyen ember ezért sem terjed annyira, mint külföldön.)
A macbook-ra is lehet Windows 7-et telepíteni.
270-ért jó a macbook.
Mert külföldön terjed? Te nagyon el vagy tévedve. Legfeljebb az USA-ban.
Meg minek értsek hozzá különösebben? Légy erős használtam linuxot is sőt a családban is van, de azzal még több a szívás, mint a winnel. A win7-et is próbáltam egy emlék maradt meg fogta a gépet, mint állat, pedig volt vas alatta.
Linux: Legutóbb egy olyan "egyszerű" dolog ami nálam alapból működik sehogy sem működött linuxon. Az unokahugom pasija eléggé keni-vágja ezeket, de ő sem tudott rá megoldást, vagyis de winnel működik a dolog.
Kösz, de nekem ezekből a szívásokból elegem lett. És akinek eddig ajánlottam a Mac-et senki sem bánta meg aki azt vett.
Meg ez a nem kell érteni hozzá azért eléggé sarkított kb újra kellett tanulnom mindent, de most mi van? Leülök egy wines gép mellé és csak szívom a fogamat, hogy a jól megszokott dolgok nem úgy mennek rajta vagy eleve hiányoznak, mint Macen.
Egy biztos ezt a gépemet jóval tovább fogom használni és jóval kevesebb "trauma" ér a használat alatt, mint az eddigi gépeimnél.
Először vettem egy használtat, hogy mégis milyen, nem akartam ennyi pénzt feleslegesen kiadni. Már 6 éves a gép és a feleségem nagyon jól el van vele, ő is csak azt vette észre, hogy nincs vele szívás meg fagyások és stb.
És, hogy miről beszélek? Hát például az ilyenekről, na ez nekem nem prémium kategória pedig a gép elvileg az. Nekem is volt Vaio-m igaz nem mostanában. Jó-jó, de ... hmm.
Nekem is volt hasonlóban részem, igaz nem Vaioval.
BM-Striker:
Ráadásul nem Macbook hanem MBP nem egy kategória.
Ez a cikk vicces, egy erősen hozzá nem értő ember készítette, de oké a Windows sem tökéletes, ezt eddig sem állítottam.
Ellenben fogalmam sincs, hogy mit tudtál vele szívni annyit... Csak pár példát mondj már legyél szíves, hogy mi volt a gondod?
Vagy mi az ami neked hiányzik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!