Mitől fagyhat le?
gép adatok:
i5 3570k (nincs húzva) freezer 13 as hűtő
asrock z77 pro 3
integrált videókártya (4000 nincs húzva)
corsair vengeance 1600mhz (1600 ra van beállítva nincs húzva)
corsair cx 430
ház: haf 922, ventilátor szabályzó: nzxt lx , 5 ventilátor, meg még memóriakártya olvasó usb3 stb panel
monitor 1 régi crt (szerintem egér bill ilyenek csak nem befolyásolják, de azért mindent leírtam)
tehát a probléma az elég sokat cod2-zök azzal probléma nincs is de ha lolozok 4-5 játék után van hogy 2 is lefagy a gép (nem úgy 4-5 hogy 1 huzamba hanem pl bekapcsoláskor 1. játéknál is lefagy néha) cod4 el is így van. gondolkodtam a táp kicsi és valamivel jobban felpörög a proci vagy valami de hát ha csak néha áll le nem tudom. ötleteket szívesen várom.
A memória mennyiségét nem írtad, csak a sebességét, de ilyen proci mellé gondolom beraktál 2x2 GB-ot, így annak elégnek kell lennie.
A gyenge táp esetében inkább rendszertelenül újraindul a gép.
Viszont az integrált grafika reménytelenül gyenge, ha sokat kell számolnia. (Pl. sok karakter, sok mozgás, részletes háttér, magas képfrissítési frekvencia).
85 Hz-es frissítéshez egy csomó matekozás tartozik.
Vedd vissza 75 Hz-re, és ha úgy sem jó, akkor 60-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!