Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fagyhat le?

Mitől fagyhat le?

Figyelt kérdés

gép adatok:

i5 3570k (nincs húzva) freezer 13 as hűtő

asrock z77 pro 3

integrált videókártya (4000 nincs húzva)

corsair vengeance 1600mhz (1600 ra van beállítva nincs húzva)

corsair cx 430

ház: haf 922, ventilátor szabályzó: nzxt lx , 5 ventilátor, meg még memóriakártya olvasó usb3 stb panel

monitor 1 régi crt (szerintem egér bill ilyenek csak nem befolyásolják, de azért mindent leírtam)

tehát a probléma az elég sokat cod2-zök azzal probléma nincs is de ha lolozok 4-5 játék után van hogy 2 is lefagy a gép (nem úgy 4-5 hogy 1 huzamba hanem pl bekapcsoláskor 1. játéknál is lefagy néha) cod4 el is így van. gondolkodtam a táp kicsi és valamivel jobban felpörög a proci vagy valami de hát ha csak néha áll le nem tudom. ötleteket szívesen várom.

2013. febr. 17. 09:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A memória mennyiségét nem írtad, csak a sebességét, de ilyen proci mellé gondolom beraktál 2x2 GB-ot, így annak elégnek kell lennie.

A gyenge táp esetében inkább rendszertelenül újraindul a gép.

Viszont az integrált grafika reménytelenül gyenge, ha sokat kell számolnia. (Pl. sok karakter, sok mozgás, részletes háttér, magas képfrissítési frekvencia).

2013. febr. 17. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
de cod4(125) lol (85) re fixálva megy szóval csak nem, táp meg csak elég integrálthoz meg ilyen procihoz ami semmit nem fogyaszt, ram 8gb 1600mhz és azon is megy
2013. febr. 17. 12:27
 3/5 anonim ***** válasza:
A monitor milyen frissítési frekvencián megy?
2013. febr. 17. 12:36
 4/5 A kérdező kommentje:
85 hercz de régi gépen nem fagyott le semmi ( 10 éves)
2013. febr. 17. 14:57
 5/5 anonim ***** válasza:

85 Hz-es frissítéshez egy csomó matekozás tartozik.

Vedd vissza 75 Hz-re, és ha úgy sem jó, akkor 60-ra.

2013. febr. 17. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!