Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a géphez milyen monitort...

Ehhez a géphez milyen monitort vegyek?

Figyelt kérdés

alaplapom: asrock 970 pro 3

Proci: AMD Phenom II X4 965 3,40 ghz

VGA Sapphire HD 7770 1 GB gddr5

RAM 2 GB most de bővíteném min 4 GB re de lehet hogy 8 GB lesz játékra szeretném használni ne legyen túl drága olyan 25 ezer de ha sikerül találni valami akciósat vagy használtat akkor az is megteszi LCD vagy Ledesre gondoltam ilyen lapos képernyőre mert kell a hely tanuláshoz aztán valami kicsi kompakt megtenné :D mint említettem játékra szeretném használni úgyhogy valami nagyobb kéne ha 25 fölött van akkor is küldjétek el a márkáját mert akkor kicsit várok és veszek később

2013. febr. 15. 22:19
 1/4 BM-Striker ***** válasza:

[link]

[link]

A Dell nagyon jó, a második linken vannak olcsóbb VA és IPS panelesek

2013. febr. 15. 22:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szinte minden monitor LCD,a LED a háttérvilágításra utal.

25 ezer kevés,tegyél hozzá kb 3 ezret.

Innen kezdődnek a fullHD monitorok,ez alá semmiképp se adj.

Aztán ha még többet szánnál rá,akkor vehetsz IPS panelest is.

De fullHD alá ne add!

2013. febr. 15. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:

[link]

BenQ G2222HDL legjobb ár/érték arányú monitor szerintem

2013. febr. 15. 22:32
 4/4 A kérdező kommentje:
hát igen ez a VGA még csak terv azt mondták vegyem ezt mert 30 ezer és full HDs azért egy kicsit már adhatja az olyan nem nagyon van szerencsém a full HD hez mondjuk a tv Full HD de a mostani VGA (Ati raedon HD 5450) nem nagyon adja a full HD-t
2013. febr. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!