Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem indul a gép időben, az...

Nem indul a gép időben, az lehet a Bios oka?

Figyelt kérdés
Az a gond, hogy reggelente mikor bekapcsolom, kb 10 percet várok mire a bios ig eljutok.. eddig semmi nem müködik. ha eljutok a bios ig, utána resetelek, különben kékhalálozik a win töltéskor, de ezután 100% ban müködik, és ha ki is kapcsolom, nincs belőle gond, utána normálisan indul. szóval annyi hogy ez elég zavaró reggelente, és azt hiszem valamely bios beállítás hibás.. AMD Athlon II x3 450 es proci, 4 ik mag oldva, így AMD Phenom x4 B50, alaplapom AsRock N68-VS3 UCC e. ha zárom a 4 ik magot, és alapra tolok minden beállítást, ugy sem jó... Mi lehet a gond? az baj ha kb 20 fokról indít a gép? lehet ilyen védelmi sz@rja van, vagy ez hülye kérdés volt :) Itt egykép, ez fogad ha elérek a bios ig, a kék halált nem tudom mutatni, mert 1 pillanat alatt jön ki és megy is, szóval nem érkezek lekapni, de fájlt nem nevez meg.
2013. febr. 15. 12:49
 1/7 A kérdező kommentje:
[link] a kép :)
2013. febr. 15. 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:
Fene, nem mentettem el a fordgatást, ugy töltötte fel :D itt a fekvő [link]
2013. febr. 15. 12:52
 3/7 anonim válasza:
csak tippelni merek: BIOSUPDATE!
2013. febr. 15. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:
Okés, kösz, am meg is csinálnám, dee kissé parázok az áramszünettől... nincs szünetmentesem, és félek hogy épp akkor megy el az áram, mert ugye megeshet.
2013. febr. 15. 20:14
 5/7 anonim válasza:
Vagy kérj egyet barátaidtól (ha van nekik), vagy csak simán! Ne parázz! Nálunk alig van áramszünet! Csak nagy viharok, és nagy esők után van néha! /E-ON/ Melyik városban laksz?
2013. febr. 16. 21:05
 6/7 A kérdező kommentje:
ÖÖm, nem magyarországi vagyok, és elhiheted, felénk azért van egy pár.. ha jó az idő akkor is. kb ugy havi rendszerességgel :D szóval nem merem kockáztatni, de valahogy meg fogom oldani. mellesleg ezt csak is USB ről lehet? elő kell készíteni az usb t vagy formázni hogy a bios tudjon vele dolgozni? mint pl mikor usb ről kell ujratelepíteni.
2013. febr. 17. 10:38
 7/7 anonim válasza:

Ja, hát akkor érthető! Én se nagyon mernék kockáztatni!

Szerintem nem csak USB-ről lehetne frissíteni a BIOS-t, de nem szeretnélek félrevezetni!!! Nem is tudom, hogy lehetne máshogy!

2013. febr. 19. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!