Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan érdemes beszerelni a...

Hogyan érdemes beszerelni a ház elejébe egy hűtő ventillátort?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy az elülső venti majd szívja be a levegőt, a hátsó meg fújja. Így tehát annyi a kérdésem, hogy mégis hogyan szereljem be az elejébe a ventit. Azt gondoltam, hogy az üres 5,25" helyeknél kiveszek pár ilyen takaró cuccot, és oda teszem. Lehetséges ez, vagy hülyeség volna?

2013. febr. 13. 16:12
 1/6 anonim ***** válasza:

Többnyire a ház alján, a meghajtórekeszek alatt van kialakítva hely a ventillátornak.

Azt jól gondoltad, hogy az első szívja, a hátsó fújja.

2013. febr. 13. 16:30
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem ott sajna nincs olyan. Akkor még az a lehetőség volna, hogy oldalról jöjjön be a levegő, de ott viszont kb csak port szívna be, mert az asztal egy rekeszébe van téve a gép, és eléggé passzos.
2013. febr. 13. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor marad az a megoldás amire gondoltál. Egyébként kaphatók az 5,25"-os meghajtó helyére illeszthető hűtőpanel.

De lehet hogy az is elég volna, ha levennél pár takarót és csak egy légszűrőt illesztenél a helyére.

A levegő megtalálja az utat befelé, ha a táp, + a hátsó rendszerhűtő termeli kifelé.

2013. febr. 13. 17:04
 4/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt találtam, ehhez már csak 4 centis ventik kellenek, meg jópár elosztó

Egy másik kérdés: 3tűs csatlakozó elosztó van olyan ami nem Y, tehát egy csatlakozóból nem kettőt csinál, hanem többet?

2013. febr. 13. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:

Van olyan, ami Molex csatlakozóról oszt szét, van amit az alaplap ventilátor konnektorába kell dugni, azután vannak ventilátorszabályozó előlapi panelek.

Emlékeim szerint van a prohardver aprón egy srác, aki olyat csinál neked, amilyet akarsz.

2013. febr. 13. 19:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm az infókat.
2013. febr. 13. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!