7850 vs 7870 különbség?
Milyen játékra,milyen felbontáson illetve grafikai beállításokon?
Ja és milyen konfigba?
Én megvenném a HD7870-t,ha lenne rá keret.
Ha csak magamból indulok ki,HD7850-ből nem vennék 1GB-t,a 2GB pedig már sokszor 50 felett van.
HD7870 2GB pedig van 58ezerért.
Persze mind a két kártya nagyon erős,ezt neked kell eldönteni.
Ez csak 52ezer és 2GB.
Van rá keret, csak ha olcsóbb vga-t veszek akkor jobb táp/lapot vehetnék.
Karácsony környékén nyomatták a játékokat a kártyák mellé....a drágább karikhoz akár 3 játék is járt! Általában a 7850/70-hez is adtak egy gémet.
Manapság ahogy néztem (legalábbis a 7850 karikat) nem nagyon adnak játékot...nekem pl egy Sapphire 7850 karim van (szeptemberben vettem) és akkor adtak mellé egy Sleeping Dogs Steam kódot. A ma kaphatókhoz úgy tudom, hogy nem jár már (utána kell alaposabban érdeklődni).
7850-ből egy monitor ls fullHD felbontás mellé még elég 1GB memória simán, ezt a Techpowerup tesztje remekül szemlélteti. A 2GB-os 7850-hez meg inkább megéri rádobni azt a pluszt a 7870-re! Tehát ami megéri az pont a 7850 1GB vagy a 7870...ez meg már csak pénztárca kérdése!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!